Flytte frustrations tanker...

Udfordringer er der nok af…

Kære søde læsere,

Ikke dagens bedste start, jeg skulle op og træne med vores datter Nadia her til formiddag. Jeg har igen sovet dårligt i nat. Vores datter Sofia vækkede os med ondt i benene, hun lider desværre en del af vokseværk i perioder.

Så ind i nat og give Sofia Panodil, så hun kunne sove videre. Lige for tiden kan jeg ikke så godt falde i søvn igen, hvis først jeg bliver vækket. Så jeg lå så den halve nat og lyttede til blæsten og regnen, og krydsede fingre for at vores stråtækte tag ikke fløj af..

Så det var lidt svært at komme op her til morgen og i trænings tøjet, men det lykkedes, og med overskud til endda at få lagt make uppen, hvis vi skulle på café efterfølgende.

Da jeg kom ud i bilen lyder den mærkelig da jeg drejer ud fra indkørslen, og efter første bump på vejen, er den helt gal, jeg er nødt til at vende om og køre hjem.

Så ingen træning i dag, jeg har ringet til Nadia og aflyst det. Men surt når man har sat sig op til noget. Og lidt svært at overskue i et nyt hus proces vi oveni købte har gang i, med forhandlinger ang. nyt hus. Hvis nogen af jer har prøvet den proces, så ved i hvad jeg mener og det trækker altså tænder ud. (som man siger).

Heldigvis er min mand et stille gemyt og god til at klare livets udfordringer, hvor jeg bliver mere frustreret og indimellem sur på universet. Så oveni i hus processen skulle vi nu deale med en bil hvor støddæmperne var gået.

Og oveni det, nævnte Thomas så også lige at han heller ikke ville kunne komme på pilot skole i aften, en uddannelse som vi har givet kassen for, og det er vigtig at man møder op til aften undervisning de to gange om ugen, for ellers kan det være svært at bestå teori prøverne til maj, som koster 6500 kr, jeg håber han består..

Men udfordringer kommer vi alle ud for her i livet, en klog mand sagde engang, at det er måde du reagerer på livets udfordringer, som skaber din hverdag/dit liv, for du kommer ikke udenom udfordringer, det gør ingen mennesker.

Thomas kom glad ind i stuen og sagde at han havde ordnet det med mekanikeren og vi fik stillet en låne bil til rådighed. Jubii nu kan Thomas passe sin pilot skole i aften, så dagens udfordring er klaret, men vi behøver ikke flere af dem i dag. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

 

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Flytte frustrations tanker...