Udfordringer er der nok af...

En søndag med…

Kære søde læsere,

Det er en rigtig hygge søndag i dag. Vores datter Stine er hjemme fra London og vil være hjemme i DK. i ca. tre uger.

Det var dejligt at se Stine igen, vi ses jo kun ca. hveranden måned efter som hun bor i London.

Vi havde lavet frokost bord til vores døtre Stine og Simone kom. Så der var rigtig familie hygge ved frokost bordet. Vi fik rugbrød med varm leverpostej, lune frikadeller og al det, vi ved Stine og Simone kan lide at spise. 🙂

Det var også super skønt at se vores datter Simone igen. Vi ses ikke så tit, selvom vi bor kun ca. 12 min. væk fra hinanden i bil. Men Simone arbejder meget og er ved at tage kørekort og samtidig har hun en sød kæreste, som hun også vil bruge tid med.

Så lige for tiden ses vi ikke så tit, som jeg ville ønske. Men samtidig synes jeg også bare det er skønt at Simone har noget at se til, og vil udrette en masse ting i livet, så der er næsten ikke nok timer i døgnet, for sådan var jeg også selv som ung.

Det vigtigste for mig er at vores børn trives og er glade, så er jeg også glad og så kan jeg godt leve med at der indimellem kan gå et par måneder imellem vi ses.

Om eftermiddagen kørte vi til Roskilde for at se på hus, samtidig kørte vi Simone hjem, Stine blev hjemme i Osted, og passede pigerne imens.

Jeg glæder mig til at jeg snart kan fortælle mere om vores nye bolig situation. Men det vigtigste lige nu for mig er at vores to yngste døtre lige vænner sig til tanken om at vi skal flytte, inden jeg gør det officielt.

God søndag,

Knus Sanne

 

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

3 kommentarer

  • Lærke holm

    Hvilken skole skal pigerne gå på?😄😄😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • NicoLine bang Jensen

    Glæder mig rigtig meget til at høre mer om jeres nye bolig hilsen Nicoline 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Udfordringer er der nok af...