En søndag med...

Vi flytter…

Kære søde læsere,

Så er alt på plads ang. det nye hus vi skal flytte ind i. Hus kontrakten er skrevet under, dato for overtagelse er på plads osv. Og vigtigst af alt, pigerne har fået det at vide, så nu kan jeg fortælle lidt mere om vores nye hus. 🙂

Det vigtigste for os ved en flytning var at vores nye hus skulle ligge i Roskilde kommune, det skulle være et stort hus på en stille villa vej, i et børne venligt område, med sti system til skole. Så når vores to døtre selv skal til at cykle i skole, at vi ikke skal bekymre os om trafikken.

Og alt dette har vores nye hus 🙂

Lige nu bor vi i et gammelt stråtækt hus fra 1800 tallet lige ud til et T kryds med lastbiler og busser farende rundt i svinget, her ville jeg aldrig være tryg ved de selv gik i skole. Og om morgenen, når morgen trafikken er gået i gang, og med de utætte vinduer vi har, føltes det somom vi bor på motorvejen.

Men bortset fra det, har vi boet her i fire år, og det er også et charmerende stråtækthus på 180 kvm, vi har også været glade for at bo i huset og i Osted.

Men som sagt gik vi på kompromi med livsstilen og sikkerheden i sådan et gammelt hus og med den beliggenhed. Derfor har vi de sidste to år kigget på huse, det er ikke en ide vi lige har fået, det er noget vi har tænkt over længe, for det er en stor beslutning at flytte, især når man har skolebørn.

Der er også mange følelsesmæssige frustrationer undervejs, med ventetiden og om alt går igennem med lån af penge osv. Der er mange ting der skal gå op i en højere enhed, og det er en følelsesmæssig proces.

Men nu er der styr på det hele, så vi er glade, lettet og taknemmelige. Vi flytter i det nye hus d. 1 maj 2019. Det er iøvrigt et stort hvidt hus på i alt 200 kvm. Og huset ligger meget tæt på Roskilde fjord, ca. 200 m. Så der bliver en masse sol opgange og solnedgange vi kan beundre. 🙂

God dag,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En søndag med...