Det var lidt af en øjenåbner...

En god ide, som kan ændre på det…

Kære søde læsere,

Det var en rigtig hyggelig dag i går hvor jeg var sammen med vores to voksne døtre Nadia og Stine. Nadia og jeg kørte sammen til Albertslund, hvor vi skulle prøve at træne i det trænings center hvor Stine plejer at træne.

Stine var i super god form og ville gerne vise os en masse øvelser, så man kunne få en flot veltrænet krop og en numse som bare vil sidde lige i skabet . 🙂

Stine elsker at træne og har også en drøm af en krop. Stine er sød og pædagogisk, så hun var god til at træne Nadia og jeg, og rose os på de rigtige tidspunkter. Stine overvejer også at tage en uddannelse som træner, hvilket jeg tror hun vil være god til, hun har hele pakken til det.

Men Nadia og jeg åndede lettede op, da Stine sagde at nu måtte det være nok træning for i dag, og nu komme vi tage hjem til hende og hun ville lave sund frokost til os.

For at være helt ærlig så synes jeg det er hårdt at man skal træne så meget, for at få en nogenlunde slank krop, det er slet ikke mig at svede…

Jeg fik en snak med Stine om hvorfor jeg ikke havde smidt nogle kilo, på trods af at jeg ikke havde rørt sukker i 10 dage. Stine er overbevist om at jeg rører mig for lidt.

Før i tiden arbejdede jeg som tandplejer og farende ud af døren hver dag, og når jeg nåede aften havde jeg som regel gået 10.000 skridt i løbet af en dag. Nu hvor jeg arbejder hjemmefra som Blogger og Youtuber får jeg gået ca. 2000 skridt om dagen måske lidt mere, så det er ikke meget.

Især i min alder 46 år, er stofskiftet også anderledes end for 20 år siden, det kræver noget mere af mig hvis jeg skal smide de overflødige kilo.

Men jeg har fået en god ide, nu vi flytter til Jyllinge, så vil jeg købe mig en cykel og cykle rundt. Jyllinge er et fantastisk sted at cykle rundt, fordi der er sti systemer alle vegne. Nadia bor også i Jyllinge, men vi kommer ikke til at blive naboer når vi flytter til Jyllinge, for Jyllinge er en stor by med ca. 11.000 indbyggere.

Men jeg glæder mig helt vildt til vi flytter, jeg tæller dage. Det bliver dejligt at komme til at bo i ro og ingen larm fra biler, og så tæt på vandet. Vi kommer til at opleve de flotteste solopgange og solnedgange. Det bliver også skønt at bo i gå afstand til vores datter Nadia, svigersøn og barnebarn.

Vores to yngste døtre Amalie og Sofia kommer til at gå i skole og på sfo med vores barnebarn, så det er lidt sjovt. Det glæder de sig til alle tre, de har i forvejen et tæt bånd.

Men vi bor i modsat ende i Jyllinge af Nadia, så jeg vil tro det tager ca. 25 minutter at gå over til Nadia og på cykle ca. 8 min. Så jeg vil købe mig en cykle og få noget motion. Jeg driller Nadia med at jeg vil cykle forbi hendes hus hver dag, og sige hej, og cykle hjem igen, bare for at få noget motion. 🙂

I dag er begge vores piger, hjemme fra skole, for vi skal på besøg på den nye skole i Jyllinge. Vores piger skal også se vores nye hus, for det har de ikke set endnu. Men det gode er, at pigerne er begyndt at glæde sig og ser også frem til det. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Det var lidt af en øjenåbner...