Jeg er så stolt af hende her, og hendes præstation i dag..

Når man bliver moster som et årig…

Kære søde læsere,

Ny dag og solen skinner igennem vinduet i vores soveværelse. Det er skønt, nu trænger man også bare til forår. Jeg krydser fingre for at det ikke blæser så meget i dag, så Thomas kan komme ud at flyve.

Jeg har en aftale med vores voksne datter Stine i dag, det er med at nyde hende, inden hun rejser tilbage til London.

I går aftes kom vores datter Simone forbi med påskeæg til pigerne, og hun kom stolt i deres bil, for hun fik sit kørekort i går. Simone tog først hjem da det var blevet mørkt, hun havde kun kørt bil en gang før i mørke, men det rørte hende ikke, for hun havde jo fået sit kørekort. 🙂

Vores døtre Amalie og Sofia var jo kun et og tre år, da de blev moster til vores barnebarn Hollie. Nu de skal starte i den samme sfo, er der nok mange der kan blive lidt forvirret over hvordan de kan være moster til Hollie, og om ikk vi mener kusiner… 🙂

Det kan godt give lidt kontroverser/skænderier når Hollie og Sofia er så tætte aldersmæssigt, for de opfører sig fuldstændigt som to søskende. De skændes en del, og konkurrere en del osv.

Så til tider kan det godt være lidt hårdt og man tænker kan i ikk bare sætte jer stille ned og lege en god leg sammen med Barbiedukkerne, og ikke diskutere så meget… Men de har selvfølgelig også meget glæde af hinanden. Der er fordele og ulemper ved at være så tæt aldersmæssigt, jeg ser det nu mest som en fordel. 🙂

Det er lidt anderledes med vores lille barnebarn Mason på 5 mdr. Der er Sofia rigtig moster, hun nusser om ham og sidder med ham, men der er jo også næsten 7 år imellem dem.

Amalie derimod er ikke meget for at sidde med Mason. Jeg ved ikke om hun er bange for, om han skal begynde at græde når hun sidder med ham. Men der er ingen tvivl om at de er glade for ham.

Det er ikke sådan med de moster roller:-)

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg er så stolt af hende her, og hendes præstation i dag..