Forårsklar.. 5 par forårssko for 1025 kr..

Flyskræk og gift med en kommende pilot..

Kære søde læsere,

Her til morgen har jeg været meget aktiv, jeg har fået pakket en del flyttekasser, jeg pakker ca. 5 flyttekasser om dagen, så bliver det ikke så hårdt at pakke.

Efter min mand og jeg havde spist skyr og drukket morgenkaffe sammen, gik vi en lang tur med hundene, jeg skulle ud og prøve mit nye skridttælle ur, som jeg er meget glad for. Det er et smart ur og man kan tilslutte det til mobilen, så den gemmer hvor mange skridt man har gået hver dag, og hvor meget man har forbrændt osv.

Hele vejen på vores gåtur med hundene, snakkede min mand ikke om andet end sin pilot uddannelse som han er i gang med. Thomas er jo i forvejen læge, og skal også blive ved at arbejde hjemmefra som læge hvor han ser på scanninger. Men drømmen som pilot er også ved at gå i opfyldelse. 🙂

Thomas går til teori to gange om ugen og skal til at flyve selv en gang om ugen og vi regner med at Thomas er uddannet privat pilot i løbet af et år til to. 🙂

Så det er så spændende. Det sjove er at jeg lider lidt af højdeskræk/flyskræk, og Thomas snakker meget om at han glæder sig til at flyve rundt med sin familie i Europa. Men jeg tror lige at han skal øve sig lidt først, inden jeg skal med ud at flyve 🙂

På vores gåtur, skulle jeg også høre om navnene på de forskellige skyer, for mig lyder det somom Thomas er ved at blive uddannet meteorolog, så mens jeg lyttede interesseret med, drillende jeg ham også lidt og kaldte ham Voldborg(Navnet på en tidligere kendt meteorolog) det skal ikke være så kedeligt. 🙂 

God dag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Forårsklar.. 5 par forårssko for 1025 kr..