Flyskræk og gift med en kommende pilot..

46 år og det at være mormor til to..

Kære søde læsere,

Jeg holder lige en pause med flyttekasserne, det kan godt være lidt hårdt og kedeligt at pakke, men nu hjælper det meget på det. Det sidste vi pakker ned er stuen, for vi får gæster i påsken og der må stadig gerne være et hyggeligt rum vi kan sidde i, og spise en god påske frokost sammen.

Vi har jo seks døtre hvor de fire af dem er voksne, de er 27, 26, 24 og 23 år. Nu er vi også blevet bedsteforældre, det er helt vildt og en fed følelse. Jeg elsker rollen som mormor, fordi den er så dejlig uforpligtende, hvor man bare som mormor kan forkæle og ikke selv skulle stå for selve opdragelsen. 🙂

Det er også meget nemmere at være mormor end mor, for man er ikke den som skal stå op om natten og varme en flaske mælk. Og med seks døtre har jeg så sandelig også taget min tørn.

Så vi nyder rigtig meget børnebørnene, det sidste skud på stammen er vores lille barnebarn Mason på 5 mdr. som er en dreng. Det er jo lidt sjovt, når man har seks døtre og et barnebarn som også er en pige. 🙂

Vi var også i H&M forleden, hvor jeg fik købt en lille blå solhat og et par blå sandaler til ham. Det er nu sjovt også at kunne købe drenge tøj og små biler.

Jeg synes, det er en følsom proces det med, at vi skal flytte. Også selvom det er til et skønt hus i Jyllinge ved vandet og med sti system til skolen for vores børn. Men det at vi skal sige farvel til Osted, med alle vores minder, det er svært. Jeg har aldrig været god til et afsluttet kapitel 🙁

Det at vores børn skal sige farvel til deres elskede skole, lærere og klassekammerater, som de holder så meget af, det er så hårdt, og der er også fældet et par tårer undervejs.

Så jeg ved nu, at vi kun kunne tage den store beslutning, fordi vores datter og barnebarn også bor i Jyllinge. Det gør det nemmere at flytte, når man tilmed ender i gå afstand til sin familie.

God dag,

Knus Sanne

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Flyskræk og gift med en kommende pilot..