46 år og det at være mormor til to..

Ham her vil jeg blive gammel med..

Kære søde læsere,

I dag kørte vi til Jyllinge, vores voksne datter Nadia skulle have vores piger på overnatning, så har vores barnebarn Hollie også sine bedste veninder at lege med. Ja de er mostre til Hollie, jævnaldrende og bedste venner, det er skønt. 🙂

Efter vi havde afleveret pigerne, gik vi selv ned til lystbådehavnen i Jyllinge hvor vi flytter i hus om 14 dage. Der er Så smukt og stille. Det er virkelig et skønt sted vi har valgt at flytte hen, vi er også begyndt at blive Utålmodige nu, når man bor i flytte rod, og man går det gode vejr i møde, så vil man bare gerne flytte ind og det skal helst være lige Nu. 🙂 Muligvis får vi også nøglen til huset et par dage før tid, vi krydser fingre.

Da jeg sad på bænken med Thomas, sad vi og sagde replikker fra den romantiske film “The Notebook” imens vi så ud over vandet. Vi sad og forestillede os der på bænken om 40 år når vi var blevet gamle, for tiden flyver…

Men der er ingen tvivl om, at Thomas er manden i mit liv, og det er ham jeg vil blive gammel med. Vi har også snart været gift i 10 år. Vi har allerede så mange gode minder sammen, og jeg glæder mig til at bygge en masse gode minder op med ham, vores børn og familie i det nye hus i Jyllinge. 🙂

Nu vil vi pakke lidt i flyttekasser imens pigerne ikke er hjemme, for de synes jo, det er kedeligt. Vi plejer også at rejse i påskeferien, men i år må vi være lidt praktiske, så alt er pakket ned til d. 1 maj hvor vi flytter.

Thomas og jeg har købt en nem salat med kylling med hjem fra delikatessen, som vi spiser til aftensmad, imens vi vil se en god film og nyde et glas rødvin, så der bliver også tid til lidt hygge.

God mandag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

46 år og det at være mormor til to..