Stop tiden..

Den første nat i det nye hus i Jyllinge..

Kære søde læsere,

Det er midt om natten og vi ligger her i soveværelset i vores nye hus i Jyllinge, alt imens jeg skriver til jer. Vi fik nøglen i eftermiddags til det nye hus, og så begyndte vi ellers at rykke de vigtigste ting derud.

Der kommer ellers en flyttebil d. 1 maj, men utålmodige som vi er, kunne vi ikke vente. Så Thomas og vores svigersøn har hentet vores senge, og en masse andre ting, så vi ligger i vores egne senge. Første nat i et nyt hus, er altid noget helt specielt.:-)

Man kan slet ikke vente til det bliver morgen og man igen skal opleve huset, haven og indrette. Haven er meget skøn og eventyrligt. En drøm for børn med et kæmpe klatretræ.:-)

Vores barnebarn kom på cykle i dag, vi bor så tæt på vores datter, svigersøn & barnebarn at man kan gå eller cykle over til hinanden, det er så skønt.

Lige nu er det som sagt midt om natten  og her er meget stille. Vi er vant til at bo ud til et T-kryds med lastbiler og busser, så der var altid larm. Men her i det nye hus som ligger på en stille villavej er her skønt stille, jeg glæder mig til at vågne op i morgen til fulgesang. 🙂

Jeg er også meget træt, vi har lavet noget, stort set hele dagen og lige nu føler jeg at jeg har susen for ørene, og jeg har jetlag. Det er somom jeg er kommet hjem efter en lang rejse/flyvetur, det er på samme måde jeg føler mig træt lige nu.

Samtidig føler jeg mig rigtig glad og lykkelig, tænk at vi har nået vores mål med at få drømmehuset, og vandet som ligger så man kan se det fra indkørslen, det er helt ubeskrivelig. 🙂

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

4 kommentarer

 • Anja

  Hej alle sammen. Jeg er en pige på 30 år som følger jer. Jeg syndes i er søde og sjove alle sammen. Jeg syndes også at jeres hunde er søde. Sanne må jeg få din e-mail adresse? Knus og kram til jer alle. Fra Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej alle sammen jeg er en pige på 30 som syndes i er søde og sjove. Syndes også i har to søde hunde. Må jeg få din e-mail adresse ? Knus kram Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Faldt lige over dit blog indlæg fordi overskriften indeholder bynavnet Jyllinge – og der er jeg vokset op. Vil bare sige, at det er en super dejlig by med de dejligste områder at gå tur/løbe. Særligt ved den nye havn og hele vejen ud langs markerne til Gundsømagle. Men også modsat retning forbi Søfryd, ud mod den nye kirke og helt ud til Nordmarken 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tusind tak, ja her er rigtig skønt 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Stop tiden..