Den første nat i det nye hus i Jyllinge..

Første dag på den nye skole i Jyllinge..

Kære søde læsere,

Så kom dagen hvor pigerne skulle starte på deres nye skole i Jyllinge. Amalie skulle starte i 2.A og Sofia i 0.A. De var begge meget spændte, men også generte ved tanken.

Jeg gik med Sofia, og Thomas gik med Amalie, vi synes første dag altid er lidt overvældende, så vi havde aftalt med deres lærere at vi var med de første par timer, og så var de alene et par timer. Vi ville så hente dem kl. 12, så det blev en kort dag.

Men allerede efter en time, hvisker Sofia til mig, at nu må jeg altså godt gå hjem.:-) Så dejligt at hun så hurtigt følte sig tryg i den nye klasse.

Det er også en fantastisk god klasselærer, alle børnene var pænt stille, de kendte deres rutiner og de kunne stort set allesammen læse. Det er lidt vildt når man tænker på, det er børnehaveklassen vi taler om.

Hos Amalie gik det også fint, Amalie var lidt genert i starten. Men var ok med at Thomas gik fra hende kl. 10, hun vidste jo også at det kun var en kort dag, første dag.

Flere af børnene havde lavet tegninger til Amalie, og Amalie løb også ud og legede i frikvarteret med to piger. 🙂

Jeg vil tro allerede i løbet af denne uge at de vil være godt etableret i klassen og fået gode veninder. Børn er heldigvis så lige til. 🙂

Den første dag er altid den sværeste, det kender vi voksne jo selv, når f.eks. vi starter på en ny arbejdsplads. Derfor har vi også prøvet at gøre processen så nænsom som muligt for pigerne.

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

1 kommentar

  • Marie

    Hvilken skole går de på? Går selv på en skole i jyllinge

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den første nat i det nye hus i Jyllinge..