Første dag på den nye skole i Jyllinge..

Reklame for H.C Andersens Flyttefirma – Vores flytning og indretning i det nye hus..

Kære søde læsere,

Så fik vi flyttet alle vores ting i går, til vores nye hus i Jyllinge. Jeg ventede med vores datter Nadia & børnene i Jyllinge, imens min mand og svigersøn tog til Osted for at tage imod flyttebilen fra H. C Andersens Flyttefirma. 🙂

Det tog 3-4 timer at tømme huset i Osted for møbler og kasser, så derefter ankom den første flyttebil til Jyllinge. Ja, jeg skriver den første, for der kom hele tre af dem og fire flyttemænd. Tænk at man kan have så mange ting – Vi skal vist have sorteret lidt ud!

Der gik et par timer, så havde de venlige flyttemænd klaret at tømme tre flyttebiler med vores ting.

Man kunne bestemt godt mærke at flyttemændene havde meget erfaring. De var meget rutinerede og vidste hele tiden, hvem der gjorde hvad, så det gled bare så hurtigt og nemt. De havde også et godt fællesskab og en hyggelig og sjov sjagon, som jeg godt kunne lide. Det gør også, at flytningen bliver lidt sjovere, når der er en god energi, og alle er glade 🙂 De syntes iøvrigt også alle, at det var et flot hus, vi var flyttet ind i. 🙂

H.C. Andersens Flyttefirma kom også ud med alt, hvad vi skulle bruge inden vi flyttede, dvs. flyttekasser, tape, indpakningspapir og labels, og de henter også flyttekasserne igen efter nogle uger.

Som I kan læse, så havde vi en rigtig god flytteoplevelse med søde og venlige flyttemænd og god service. H.C. Andersens Flyttefirma’s motto “Vi gør din flytning til en god historie” passede ihvertfald perfekt på vores flytning!

Derfor, hvis nogen står og skal flytte, og mangler et flyttefirma, så kan H.C. Andersens Flyttefirma helt klart anbefales:
https://www.hcandersensflyttefirma.dk/

Som I kan se på billederne i stuen, så er vi kommet godt på plads, men vi mangler dog stadig meget i resten af huset, men man skal jo starte et sted. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Første dag på den nye skole i Jyllinge..