Reklame for H.C Andersens Flyttefirma - Vores flytning og indretning i det nye hus..

Hvis jeg kunne spole tiden tilbage, havde jeg gjort det..

Godmorgen søde læsere,

Jeg var lidt spændt på om der ville ligge sne her til morgen. Vejret er jo lidt ustadigt lige for tiden. Men ingen sne, tværtimod er solen ved at titte frem. 🙂

Vi er så glade for vores nye hus at jeg ikke kan beskrive det. At vågne op til ro og kun lidt fuglsang i det fjerne, og at kunne sidde i stuen som jeg gør nu og samtidig se ud i vores eventyrlige have, det er en skøn følelse, det er lige det vi har drømt om.

Vi har knoklet fra morgen til aften med at indrette huset og tømme flyttekasser, når først jeg går igang bliver jeg ved til jeg sejner. Det er ikke så godt for jeg har sovet dårligt i nat pga. Jeg stadig har smerter i mit knæ, som jeg har forvredet for snart 10 dage siden.

Jeg går stadig med støttebind på knæet om dagen, men jeg klare ikke dagen uden smertestillende. Hvis jeg kunne spole tiden tilbage til dengang jeg skulle spille smart og løbe baglæns hvor der skete det med knæet, så havde jeg gjort det. For man er lidt hæmmet med et dårligt knæ.

Men vi ser stadig tiden an med knæet, jeg har hørt rigeligt skræk historier om at man skal til lægen og have stukket en kæmpe kanyle ind i knæet for at få suget væske ud osv. Så jeg tror bare vi ser tiden an. 🙂

Min mand Thomas siger også vi skal se tiden an, problemet er at jeg ikke holder benet nok i ro, så jeg er jo selv lidt uden om det. Men det er også svært når man har det skønneste hus, som man brænder for at indrette. I kan se på billedet hvor fint det allerede er blevet i stuen. 🙂

I går kørte jeg for første gang alene ud og handlede i Jyllinge centret, det center vi vil komme til at handle i, og det som ligger tættest på os. Der er mange butikker, jeg valgte at handle stort ind i kvickly.

Men køreturen fra vores nye hus som ligger ved lystbådehavnen, den var Så smuk, for når vi kører ud af vores indkørsel, der starter vi med at kunne se Roskilde fjord. Jeg kører langs den, til jeg kommer til centret, den smukkeste vej, hvor vi med tiden vil kunne nyde solopgange og solnedgange.

Jyllinge er en smuk lille perle.(som min veninde, så smukt har beskrevet Jyllinge).

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Reklame for H.C Andersens Flyttefirma - Vores flytning og indretning i det nye hus..