Hvis jeg kunne spole tiden tilbage, havde jeg gjort det..

Status på det nye hus og jeg har gået mange skridt i dag..

Kære søde læsere,

Det går så fint her i det nye hus i Jyllinge. Vi er så glade for huset og området, især vandet som ligger for enden af vores vej.

Det bedste er, at vores børn allerede er faldet så godt til i den nye skole og i sfo’en. I morgen skal Amalie hjem til en klassekammerat, og Sofia skal med sin niece Hollie hjem. Pigerne går på samme sfo som vores barnebarn Hollie, det er dejligt at have familien så tæt på.

Vores datter Nadia & svigersøn har også været en stor hjælp, de har hjulpet os næsten hveranden dag med at pakke flyttekasser ud, og mændene er kørt ud i det gamle hus i Osted flere gange, for at gøre det helt fint, inden overdragelsen af nøglen d. 15 maj.

Så der er nok at lave for tiden med to huse, og Thomas som læser til pilot, har en teoriprøve på fredag, hvor han skal op i 8 fag, består han ikke, koster det 6500 kr igen for at gå om, så skal vi ikk’ bare krydse fingre for at han består, selvom tid til læsning i pilot bøgerne har der ikke været meget af. Men Thomas er jo super dygtig, så jeg tror på at han består.

Det går også meget bedre med knæet, efter min aftentur med hundene til vandet i dag, kan jeg se på mit skridt tælleur at jeg er rundet 8500 skridt i dag, det er så skønt. Jeg elsker nemlig at gå lange ture i naturen, så jeg er glad for, at det går fremad med knæet.

Tjek lige de billeder jeg fik taget på min aftentur her ved Jyllinge lystbådehavn, her er så smukt. Selvom det ikke var helt nemt at tage billederne med to hunde. 🙂

God aften <3

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvis jeg kunne spole tiden tilbage, havde jeg gjort det..