Så mange kilo har jeg smidt på fire dage...

Så kom vi frem..

Kære søde læsere,

Jeg ligger i den dejligste blødeste hotel seng og skriver til jer. Thomas tager lige en lille lur inden vi skal spise aftensmad i restauranten, på Marienlyst strandhotel.

Vi kørte tidligt hjemmefra, så vi var allerede i Helsingør kl. 13. Det tog kun en time i bil fra Jyllinge, hvor vi bor. Vi havde først opholdet på Marienlyst strandhotel fra kl. 15, så vi havde to timer hvor vi kunne hygge os i den hyggelige gågade i Helsingør med de charmerende gamle huse. 🙂

Vi tog også en frokost, et lille hyggeligt rustik sted, midt i gågaden i Helsingør. Det var lidt koldt, vi havde ladet jakkerne blive i bilen. Så vi fik tæpper til at tage om os i caféen, da døren til stedet stod åben. Det var ikke nemt lige at finde noget sundt i menukortet, så det blev til smørrebrød med fisk. Vi skal jo også hygge os nu vi er på ophold. Men jeg holder mig stadigvæk fra de søde sager.

Efter frokosten gik vi tilbage til bilen, hvor vi tog jakkerne på og gik op imod Kronborg slot, både Thomas og jeg har været der for mange år siden med folkeskolen, så det var sjovt lige at se det igen.

Vi nød også vandet og naturen, her er så smukt i Helsingør, jeg er specielt vild med deres hyggelige gågade. Vi så også færgen som skulle til at sejle over til Sverige.

Efter vores tur til Kronborg, kørte vi i ca. 8 min. Så var vi ved Marienlyst strandhotel. Det er første gang vi prøver det. Her er så skønt, flot, lyst og luksuriøst. Der er udsigt lige ud til vandet de fleste steder.

Jeg kan ikke beskrive så meget endnu fra Marienlyst strandhotel, da vi kun har været her et par timer, hvor vi har hvilet. Men vi har et skønt hotelværelse med badekar, vi bor på 2 sal hvor den store spa /wellness afdeling også ligger.

Der ligger også morgenkåber og slippers til os, så man skifter til badetøj på hotelværelset, tager morgenkåben på og går så bare ned for enden af gangen så er vi i det store spa /wellness. Det må vi prøve efter aftensmaden, det lukker først kl. 23. Der er også et casino her, det må vi også prøve en aften.

Jeg elsker at være på nye eventyr, nu vil jeg vække min mand så vi kan komme ned i restauranten og spise aftensmad. 🙂

God aften,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Så mange kilo har jeg smidt på fire dage...