Så er der bestilt ophold..

Så mange kilo har jeg smidt på fire dage…

Kære søde læsere,

Lige nu ligger jeg i vores seng, i vores store soveværelse i vores nye hus. Thomas ligger og sover op af mig, han blev vækket i nat af en af vores døtre som havde drømt noget uhyggeligt. Her til morgen var han tidligt oppe og køre vores døtre i skole, så han er træt. Jeg tror bare jeg lader ham sove en times tid, inden turen i dag går til et wellness ophold. 🙂

Der er blå himmel i dag, det er skønt at se efter flere dage med skyet ustadigt vejr. Græsset er slået så fint, og vores klematis kravler så flot op af busken langs soveværelses vinduet. Elsker virkelig vores liv sammen.

Jeg var på vægten her til morgen, efter vi har ændret livsstil og begyndt at dyrke mere motion. Jeg har smidt to kilo, det er da fint på fire dage, for det er jo ikke fordi jeg er gået sulten i seng, men tænker mere på hvad jeg putter i munden.

Mit mål er at smide ti kilo på fem uger, det tror jeg på at jeg kan. De første dage var svære, der gik mit humør meget op og ned. Det var svært ikke at få sukker, men nu har min krop vænnet sig til det og jeg har det godt med det, jeg er meget motiveret. 🙂

Jeg glæder mig til et par dages alene tid med Thomas på et skønt wellness ophold i Nord Sjælland, jeg tror jeg vil pakke lidt imens Thomas sover. Jeg skriver når vi er kommet derop. 🙂

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

2 kommentarer

 • Annica

  Hvor er det flot Sanne…. Min datter følger Jer på tæt hold, og er meget fascineret af alt de i laver…
  Jeg er dog nysgerrig på at høre om din nye livsstil, kunne godt selv trænge til at smide 7-10 kg. 😊
  Knus og god dag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak Annica,
   Jeg er så glad for min nye livsstil, jeg kan allerede mærke en forskel, jeg skriver løbende på bloggen om min ændret livsstil, hvad jeg spiser, og hvor mange kilo jeg har smidt osv.
   Så følg endelig med😊
   Der Kommer mere af det når vi kommer hjem fra wellness ophold.
   Dejligt du vil følge med😊
   Også dejligt at hører din datter kan lide vores videoer 😊
   Du må hilse hende❤️
   Knus Sanne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Så er der bestilt ophold..