Om taknemmelighed, en ændret livsstil og en drikkelse jeg er blevet vild med..

Fejrer fars dag, som også kan være en svær dag for dem som har mistet..


Kære søde læsere,

Så blev det fars dag og sikke et vejr, næsten 30 grader med sol og varme, det er somom man er sydpå. Jeg har ønsket det så længe, at føle man blev gennemstegt af solen. Det blev jeg i dag så det var skønt.

Lige nu er kl. 17, vi sidder i skyggen under vores markise, mens pigerne bader i badebassinet. Jeg har løbende lavet koldt isvand med citron og isterninger i, det smager skønt på en varm sommerdag.

Det har været en hel fantastisk fars dag. Jeg dækkede morgenbord tidligt i morges i haven, med blomster, flag, blødkogt æg, tapas og kaffe. Thomas var glad for at blive vækket til morgenbord i haven og fine gaver. Thomas fortjener det bedste, med al den kærlighed han giver til vores børn hver eneste dag, fortjener han bestemt at blive fejret på fars dag. <3

Vi har også tænkt på vores egne fædre, det syntes jeg er vigtigt, at man lige sender en SMS og skriver tillykke med fars dag, det handler ikke om dyre gaver, men det at man har tænkt på sin far. Uden sin far var man jo ikke til i denne verden.:-)

Der er også mange som har mistet en far eller mor, hvilket kan gøre denne dag ekstra svær. Mine egne fire voksne døtre har mistet deres far al for tidligt, jeg ved de alle tænker på ham hver dag, men især på denne dag. Men jeg ved også at han er med dem fra den anden side, og mærker deres følelser og tanker på denne dag. <3

Thomas fik en fin sommer skjorte og en mini pung af skind til hans kreditkort/kørekort i gave fra pigerne. Amalie havde selv en gave, en pung til at have om halsen hvor der indeni stod “Verdens bedste far”, så sødt.

Nu vil vi snart lave aftensmad, det er ellers rigtig grill vejr i dag, men det bliver en anden dag, vi prøver stadig ikke at spise så meget når vi er alene. Vores datter Stine kommer snart hjem, så jeg regner med vi griller en god bøf, pølser og steaks med salat til, på lørdag, hvor hun er hjemme i DK. igen, så kan vi spise lidt ekstra der.:-)

Vi savner Stine så meget, vi tæller dage, i overmorgen kommer hun hjem, men kun for fire dage, så det er med at nyde hende inden hun rejser tilbage til London igen, hvor hun bor.

God fars dag, til alle jer skønne fædre derude<3

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Om taknemmelighed, en ændret livsstil og en drikkelse jeg er blevet vild med..