Ferie og nåede jeg at smide de overflødige kilo på fem uger..

Indlagt med ambulance i nat, troede jeg skulle dø…

Kære søde læsere,

Lige nu ligger jeg alene på Nykøbing Falster Sygehus. Thomas er taget hjem i sommerhuset i Marielyst med pigerne, de har været vågne det meste af natten, hvor jeg blev indlagt. Så jeg har bedt dem tage hjem og sove nogle timer.

Men sikke en forskrækkelse, jeg lider af astma, noget jeg har gjort siden jeg var 18 år. For et år siden prøvede jeg at få et astma anfald under et hosteanfald, og det føltes som om, jeg blev kvalt. Jeg nåede dog min natbords skuffe, hvor min astma medicin ligger, så dengang endte jeg ikke på sygehuset.

Men i går aftes fik jeg mere og mere astma og kl. 24, var den helt gal. Thomas ville vække pigerne så vi kunne køre til Nykøbing Falster bys Apotek efter en astma spray, da jeg opdager den røde streg på begge mine astma sprayer, den daglige brune og den blå ved akut astma anfald, dvs. de har været tomme den sidste uge, jeg har brugt dem! Jeg har hevet i dem, som jeg plejer, men jeg har ikke fået min astma medicin, da de faktisk var tomme.

Jeg panikker og siger til Thomas, at han ikke skal vække børnene de skal ikke se mig i denne paniske tilstand, hvor jeg hiver efter vejret. Thomas prøver at få fat i en vagtlæge, jeg ved ikk om det er fordi apoteket er lukket så sent.

Ihvertfald tager jeg min mobil og ringer selv 112, og panikker fuldstændigt og grædende siger til alarmcentralen, at de skal sende en ambulance hurtigst muligt, da jeg har et astma anfald og er ved at blive kvalt. Der er ca. 20 minutters kørsel fra sygehuset og til vores sommerhus, men ambulancen kom på ca. 10 min.

Alt imens render jeg rundt ude i regnvejret i haven og beder til de højere magter at mine lunger ikke måtte klappe sammen. En dame fra alarm centralen prøvede at berolige mig, imens jeg sagde skynd jer… skynd jer…Ja de skynder sig sagde den venlige dame, som også tog en snak med Thomas.

Stakkels Thomas han kunne slet ikke få mig til at falde til ro inden ambulancen kom, det eneste sted jeg følte, at jeg kunne få bare lidt luft var udenfor. Så jeg gik rundt i regnvejret midt om natten og prøvede ikke at panikke, for jeg vidste at så ville alt blive værre.

Da ambulance folkene kom, blev jeg straks lagt på en båre og jeg fik straks en maske på med astma medicin. Stakkels Thomas, de havde smækket ambulance døren i for næsen af ham, så han stod ude i regnen. Sikkert for at tage sig af mig inden vi kørte mod sygehuset. Jeg ved godt der ikke er meget plads i en ambulance, men jeg bad om at få min mand.

Men først ville de berolige mig og få nogle data kun fra mig, måske for at prøve at få mig til at slappe af. Alt imens jeg hev efter vejret i en maske. Jeg bad endnu en gang om at få min mand ind til mig og fortalte dem også at min mand var læge. Til sidst åbnede de ambulance døren og derude midt i regnen, midt om natten, stod min elskede mand med vådt hår og ventede på at måtte sige farvel til mig.

Vi aftale at Thomas ville køre til sygehuset når han havde fået vækket pigerne.

I ambulancen besvimede jeg et par gange undervejs, jeg var rædselsslagen for at dø, så jeg aldrig skulle se min elskede familie igen. Så jeg hyperventilerede, selvom den rare ambulancemand beroligede mig med at jeg ikke døde, de havde styr på det.

Jeg blev indlagt med det samme, jeg fik flere masker med medicin i løbet af natten, også lagt et drop i hånden hvor de gav mig binyrebarkhormon. Først tidligt på morgenen efter et hav af blodprøver, flere masker med medicin, hjalp det først helt rigtigt med at trække vejret selv, da de gav mig binyrebarkhormon.

Thomas havde siddet på en stol hele natten ved min side, han ville ikke forlade mig i den tilstand. Sofia sov i min sygeseng, og Malle i en lænestol.

Til morgen gik det bedre, jeg fik taget flere blodprøver og røntgenbilleder af mit hjerte og lunger. Hen af formiddagen kom lægen og sagde at nu havde de det under kontrol, og jeg måtte tage hjem.

Men sikke en omgang, Thomas og pigerne har lige hentet mig og vi er hjemme i sommerhuset igen. Jeg har fået ekstra medicin med hjem ved anfald og nye astma sprayer. Alle har været så søde, hjælpsomme og forstående, det betyder meget, efter sådan en omgang.

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

63 kommentarer

 • Astrid

  Det er jeg vierklig ked af og hører virkelig god bædrig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg rigtig ked af at høre god bedrin og håber i har det godt hvis jeg var hos jer ville i få millioner af kram osv.❤️😢😘🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna mejer

  Hej Sanne er rigtig ked af at høre det god bedring ❤❤❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tusind tak Johanna, jeg har det meget bedre ❤️ Har lige lavet en video på vores YouTube SanneVilleFamily ❤️
   Hvor jeg fortæller om det som skete ❤️God dag 🌸
   Knus Sanne ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie holmboe

  Jeg blev så ked af det da jeg læste din besked du rørte mig med alle dine ord. Og jeg er ked af det på dine vegne❤️😭har selv haft astma som helt lille. Og du er super sej. Og selvom det var hårdt for dig kom du igennem det. Du er bare sej. Knus mange venlige hilsner Emilie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tusind tak Emilie ❤️
   Jeg har netop lavet en video om det.
   God dag 🌸
   Knus Sanne ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet Schnell

  Er ked af at læse dette men godt du Har det gode igen og i er så seje alle og rigtig god bedring til dig Sanne du er så sej og holder hovdet højt selv om det brænder på så syndes virkelig i er en super sej familie alle sammen knus jeanet❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🐾🐾🐾🎼🎼🦋🦋🦋🦋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silvia

  Det forstår jeg godt sanne sikke en forskrækkelse i fik din familie og dig håber du okay idag og hva sage malle og fia❤️😉 mange krammer og knus til jer hils endelig din dejlig familie😉❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Sikke et chok jeg fik Sanne. Jeg håber du okay og hvad sagde pigerne da du lå på sygehuset? Knus til dig Sanne. Jeg elsker jeres videoer❤️❤️😉 god bedring Sanne og god ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak Isabell ❤️Pigerne blev kede af det især Malle ❤️ Men nu er jeg hjemme igen ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian Pedersen

  Jeg er glad for at høre det går godt igen. Den smukke Stine havde savnet jer hvis i blev nødt til at aflyse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Mig og min lillesøster fik verdens største shok da vi så billedet men blev glad 😊 for at høre at du har det bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan går det med dig på sygehusene hilsen fra Martin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Jeg er kommet hjem igen og det går meget bedre ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silvia

  Sikke et chok jeg fik sanne håber du okay og hva sage pigerne da du lå på sygehuset knus til dig sanne elsker jers videoer❤️❤️😉 god bedring sanne og god ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak❤️
   Malle begyndte at græde, men nu jeg er hjemme igen er hun glad igen ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke ❤️❤️

  Som jeg har skrevet det er virkelig synd for dig. Jeg er KLMPE fan af dig og din familie i er de bedste yt i verden jeg håber jeg en dag møder jer❤️❤️😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannahbajrami

  Hej sødeste Sanne er du okay

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yara

  Håber det går bedre knus yara ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Sanne
  Pyha det er noget af en omgang. Kan godt forstå du blev bange rigtog god bedring og pas på dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kan du ikle lave en storytime

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida-Marie

  Ej hvor er det synd for dig Sanne håber du har det godt! Hils pigerne og Thomas❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tusind tak Ida-Marie ❤️
   Skulle hilse igen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Håber at du er i god stand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  God bedring Sanne håber i kommer Til at nyde resten af jere ferie alligevel oven på sådan en forskrækkelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak Anne Katrine,
   Vi er ved at pakke bilen, vi kører hjem til Jyllinge 🏡
   Vi skulle alligevel tidligt op i morgen og hjem.
   Knus Sanne ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Tager i en uge før hjem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Nej vi skulle rigtigt hjem i morgen tidlig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bederng Sanne elsker dine videoer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Ej hvor synd, jeg gik i chok da jeg så overskriften, jeg var nød til at læse det selvom jeg faktisk begyndte at græde lidt da jeg læste))(jeg er en meget følsom person når det andgå alvorlige ti g eller når jeg ser film.) jeg er så glad for at du er på benene igen, mit liv vil blive ændret, hvis du ikke klarede det. Elsker jer vildt meget, håber ikke det sker igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej nej nej stakkels dig..💚 💚 💚
  Godt det blev løst og du blev god tur igen…
  Så det bare hjem og slappe af….
  Dikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bæk Dybsø

  Øv sikke en forskrækkelse for jer alle. Håber ikke jeres ferie til London bliver ødelagt og du snart er overpå igen. God bedring og fortsat god ferie. Vi skal forresten til Marielyst fra tirsdag og vores piger på 9 og 7 glæder sig mega meget.
  Hilsen Ellen på 9, Johanne på 7, Waldemar på 4, Jens og Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Ej hvor hyggeligt Stine ❤️
   Hvis ikk jeg får feber i Weekenden så må jeg godt flyve til London på mandag 🌏🛫
   Knus Sanne ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   God ferie 🌺

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annica

  Kære Sanne…
  Min datter følger Jer trofast, så da jeg så dit oplæg måtte jeg læse hvad der var sket… og føj for en forskrækkelse 😱
  God bedring til dig…
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nej nej stakkels dig rigtig god bedring sødeste Sanne.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Louise Hansen

  Kære Sanne håber at du er ok igen men er ikke i trætte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak, jeg er ok igen ❤️
   Jo vi er meget trætte,
   Knus Sanne ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie louise

  God bedring Sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie louise

  God bering

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silvia nielsen

  Ej for pokker sikkr et chok puha det har ikke vært sjovt ej for den jamen hva så nu hvordan går det nu knus silvia til jer❤️😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak Silvia ❤️
   Det går meget bedre, men jeg skal lige komme mig over forskrækkelsen❤️
   Knus Sanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke ❤️❤️

  Håber i alle er okay
  Det må have været en rigtig hård nat for pigerne og dig og Tomas

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak Lærke,
   Ja vi havde en rigtig hård nat, så lige nu hviler vi ❤️
   Knus Sanne ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke ❤️❤️

   Det var godt at i hviler jer i er sikkert meget trætte efter den nat men håber i ellers har jer en god sommerferie
   Knus lærke❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ej, sikke et chok i fik jer der!😮 Håber du har det bedre!☺️ Hvordan tog pigerne det?
  Knus Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak Stine,
   Det går meget bedre og jeg er hjemme i sommerhuset igen ❤️
   Amalie græd på sygehuset, hun syntes det var lidt svært at se mig med maske osv.
   Knus Sanne ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Det er jeg glad for at høre!❤️
   Det må også være hårdt for dem at se deres mor på den måde😢 Hils dem mange gange fra mig!
   Knus Stine❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ferie og nåede jeg at smide de overflødige kilo på fem uger..