Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Jeg overrasker familien med rejse i overmorgen..

Kære søde læsere,

Jeg fik en fantastisk idé i morges da jeg sad ude på vores terrasse i solen. Jeg kom i tanke om at skolen har lukket mandag og tirsdag i næste uge, så kunne vores datter Amalie nok få tre fridage mere, hvis man nu lige skulle være spontan og rejse et sted hen i en uge.

Og spontan det er jeg. Jeg havde i løbet af 5 minutter bestilt et stort sommerhus med udendørs spa i Marielyst og 500 meter fra den lækreste bade strand.

Jeg skrev bagefter til skolen om Amalie kunne få fri de tre dage i næste uge, bagefter ringede jeg til vores datter Nadia som var sammen med vores gravide datter Michelle og fortalte at jeg havde en overraskelse til dem og at Nadia skulle sætte sin mobil på medhør.

De blev alle meget glade og overrasket, de glæder sig meget til i overmorgen, vi alle pakker bilerne og køre til Marielyst.

Vores to andre voksne døtre Stine og Simone kan desværre ikke komme med da de rejser til Florida samme dag.

Den sidste som fik det at vide var Thomas og Sofia ( nej det må blive Amalie, for hun ved intet, hun er i skole.)

Det kan ses på vores Youtube kanal på “SanneVilleFamily” om lidt, sjovt at se hvor overrasket de blev. Thomas har efterhånden vænnet sig til at et ægteskab med mig aldrig er kedeligt.

God dag,

knus

Sanne 20180526_181825

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *