Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Stine redder dagen..

Kære søde læsere,

I dag kom alle vores seks døtre, svigersønner og barnebarn til brunch hos os, for vi skulle fejre min og Stines fødselsdag, vi plejer at holde den sammen for det er nemmest. (46 år og 27 år)

Det var super hyggeligt med brunch og senere lavede datter Stine en jordbær lagkage til kaffen. Da datter Nadia var kørt hjemad med sin familie, ringede hun pludselig hjem og sagde grædende i røret at hun var så ked af det, for de var kørt afsted med vores barnebarns Hollies ipad på taget af bilen og tabt den fra bilens tag oppe i krydset ved hovedvejen.

Min voksne datter Stine og jeg løb straks derop, men der var mange biler og de kørte 50 km i timen, og det var et Tkryds så der var mange veje og biler at holde øje med, hvis vi skulle få fat i Hollies Ipad. Og vi var begge enige om at vi ikke ville risikere livet ved at løbe ud i midten af et stort trafikeret Tkryds.

Men pludselig var det Somom der var en pause mellem bilerne og Stine sagde, – hvis du holder øje mor, så løber jeg ud og tager den…

Det gik fint og vi skreg nærmest af glæde da Stine vendte Ipaden om, og der næsten ingen ridser var i glasset på Ipaden.

Nadia var vendt om i bilen og kørt tilbage til os, (Ipaden havde ligget i over 10 minutter før de opdagede hvad det var som havde larmet da de drejede i krydset, indtil det gik op for dem at Hollie manglede sin Ipad, som Nadia lige havde købt til 5000 kr og endnu ikke havde fået købt et beskyttelse cover til.

Nadia og Hollie blev så glade og jeg sagde til Nadia at hun kunne takke sin søster for at turde løbe ud i krydset og tage den.

Så Stine var absolut dagens helt..

God aften, nu slapper vi af efter en skøn fødselsdag med familien.

Knus

Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.