Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Jeg fik stress..

Kære søde læsere,

Måske har nogen lagt mærke til, at jeg ikke har været på de sociale medier i et par dage, hvilket jeg ellers er konstant. Jeg fik det, man kalder stress!

Jeg er normalt MEGET aktiv på de sociale medier, så efter snart et helt år uden én dags pause at have kørt på med YouTube, blog, Instagram, Facebook, og hvad det nu ellers hedder og mails, som skal tjekkes og beskeder på Instagram, Facebook osv, så brød min verden sammen forleden.

Årsagen… Vi havde afholdt et GIVEAWAY på min Instagram profil, for at vise vores taknemmelighed over for alle de søde mennesker, som har støttet os på YouTube, Instagram osv. – denne gang overfor de, som havde oprettet fansider på Instagram. Derfor havde vi udlovet tre gaver til tre heldige vindere.

Det skulle vise sig, at gå over alt forventning og hele 250 Instagram fansider valgte at deltage i GIVEAWAY’en. Vi endte med at finde og officielt udnævne tre heldige vindere, som efterfølgende skulle kontakte os, og dernæst sendte vi de tre gaver afsted til de tre glade fans. MEN… det skulle desværre vise sig, at det ikke skulle være så nemt – med 250 fansider, som alle hedder næsten det samme, med blot en “_” eller et “.” til forskel, skulle det vise sig, at vi, selvfølgelig efter at have sendt de tre gaver afsted, blev opmærksomme på, at vi var kommet til at sende én til en person, som i virkeligheden ikke havde vundet. Det kan man jo ikke ændre på, så jeg måtte skrive til hende, som i virkeligheden havde vundet, at vi ville købe en ny gave og sende til hende.

Samtidigt væltede det ind med beskeder fra deltagere, som ligeledes troede de havde vundet… Nogle med profilnavne, som ikke var i nærheden af at være tæt på dem, som vi havde udnævnt og også nogle, hvor der kun lige var denne lille “_” eller “.” til forskel. Nogle blev ved med hårdnakket at påstå, at de havde vundet og det mente deres forældre i øvrigt også (de fleste af vores fans er børn). Da vi måtte fortælle dem, at det havde de altså ikke, fordi de manglede den lille “_”, “.” eller andet for at være den rigtige vinder, blev vi beskyldt for at snyde. Nogle fik sågar forbud fra deres forældre mod fortsat at følge med på vores YouTube kanal “SanneVilleFamily” længere, fordi vi havde “snydt” dem.

Lige dér brød min verden sammen!! For nogen var det måske en lille ting, men vi ville ALDRIG snyde nogen! Jeg havde netop været ude og købe tre gaver for at vise vores taknemmelighed til vores søde fans, som ser vores videoer og støtter os på de sociale medier, og nu blev vi kaldt for snydere, bedragere, og det hele blev bare for meget.

Jeg græd og græd, gemte min mobil væk i skuffen og bad min mand, som også er min manager og sparringspartner om at tage over og de næste par dage at tjekke mine mails og få styr på de GIVEAWAY gaver, for jeg var nødt til at slippe de sociale medier HELT for en stund!

Heldigvis er det godt, at jeg er gift med jordens dejligste mand, som er hjemme hos mig hver dag (han er læge, skriver læge artikler hjemmefra, er også YouTuber med sin fly kanal og min manager). Han var HELT enig i, at det havde taget overhånd med de sociale medier, og at jeg skulle give mig selv ro til at finde ind til mig selv og nærværet igen.

Thomas siger også, at jeg er alt for god af mig. Jeg giver mig 110 procent indtil batterierne er TOTALT flade. Jeg modtager et sted mellem 50-150 beskeder på de hér pokkers sociale medier, hver eneste dag, for ikke at tale om alle kommentarerne på YouTube, som jeg hidtil har forsøgt på bedste vis at besvare…

Jeg lever jo af de sociale medier, men at være i kontakt med sig selv, og huske virkeligheden omkring os, det er det vigtigste! Det kan man godt komme til at glemme, når man hele tiden tænker på at lave den næste video til YouTube osv. i stedet for lige at stoppe op, nyde nuet og nærværet lige hér og nu, og dét vil jeg blive meget bedre til i fremtiden!

Det går heldigvis allerede bedre! I går blev jeg rigtigt forkælet med the, skyr med frugt, ro i soveværelset med kun mig og vores hund Karla. Senere gik jeg en tur, bare mig og Karla, og nød bare at mærke vinden i håret, at se hesten ude på marken og alle de små ting man ikke ser, når man konstant har næsen rettet mod mobilen.

Så jeg vil i fremtiden blive bedre til at lægge min mobil fra mig, ihvertfald et par dage om ugen!

God dag,

Knus Sanne

 

 

3 kommentarer til “Jeg fik stress..”

tror man skal være udrustet godt at være på de sociale medier og tænke meget mere på sig selv – det al for stressende at have for mange bolde i luften hvor man faktisk også har en stor familie man skal huske på – en dag vil det gå galt det gjorde det så lige for dig – gir din mand ret i du for god af dig tænk mere på dig selv – husk det med mobilen du kan ikke være på den 24/7 husk det
de sociale medier er nogen gange roden til alt ondt hvis man ikke lige stopper op
god bedring
hilsen sus

Hej Sanne.
Jeg er rigtig ked af de ting folk har gjordt og hvor forældre har sagt at i har “Snydt” hvilket i aldrig kunne finde på, jeg er så rasende på jeres vejne, jeg har godt lagt mærke til det og været lidt trist fordi i ikke har lagt noget op, men jeg kan selvfølglig godt forstå det fordi det er ikke særligt rart, jeg glæder mig til når i starter op igen fordi i er min yndlings youtube.
God bedring😊
Knus fra Signe❤️

Vi undrede os over at du ikke havde lagt noget op i nogle dage. Anna blev helt bekymret, og bad mig checke hvordan det kunne være.
Alle har brug for at holde fri nogle gange😊
Håber du snart får det bedre❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.