Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Vægten siger..

Kære søde læsere,

I dag stod jeg op og gik på vægten som det første, det passer ikke, først gik jeg på toilettet og så gik jeg på vægten. Jeg var lidt spændt på det, for vejer mig kun en til to gange om ugen.

Og med den ændret livsstil vi har lagt for dagen måtte kiloene da rasle af mig tænkte jeg. Vi startede vores ændret livsstil d. 9 juni, så det er 17 dage siden.

Vægten siger 77,5 kg, altså har jeg tabt mig – 2,5 kg, det er da okay, selvom jeg havde håbet på at der var røget lidt flere kilo.

Men vi har EN slik dag om ugen, vi drikker også et til to glas rødvin om ugen, for jeg har som sagt ikke lyst til at blive helt fanatisk.

Men jeg er stolt over min mand og jeg, kan holde det, at vi i hverdagene kan leve så sundt og ikke røre sukker og lyst brød, det kræver rygrad at holde det, specielt for mig som er meget kage syg. (Før i tiden spiste vi kage hver dag).

Jeg tror bare at vi fortsætter med den livsstil vi har nu, hvor vi i hverdagene lever sundt, og om fredagen eller lørdagen spiser vi hvad vi har lyst til.

Det sjove er at når kroppen har vænnet sig til ikke at få sukker, så spiser man meget lidt når man endelig har slik dag, for ellers bliver jeg hurtig utilpas, det er somom kroppen har vænnet sig af med sukkeret og derfor bliver jeg utilpas af for meget.

Men jeg kan stadig drømme om snickers is og jordbær kage, men som sagt bliver der ikke spist så meget af det, når vi så endelig har slik dag, hvilket jo er meget godt.

God dag, nyd det flotte sommer vejr.

Knus

Sanne

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.