Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Nu med hair extensions..

Kære søde læsere,

Så var det tid til lidt forandring, så jeg har været hos min frisør i dag, og fået lavet hair extensions, det er jeg super glad for.

Jeg har i flere måneder talt med min frisør om at jeg godt kunne tænke mig at få lavet det, men blev så i tvivl da jeg fik snakket med andre, der sagde, at det ikke var til at holde ud at have på, at man ville kunne se det, og at det ikke var til at holde ud at sove på.

Men min frisør og jeg aftalte at gøre det, da min frisør klister det ind i mit eget hår, så mit eget hår ikke bliver ødelagt. Jeg kan sagtens sove på det, for det er ikke flettet ind i, men klistret fast.

Jeg sad hos min frisør fra kl. 9 til 13, så jeg var blevet helt træt da vi var færdige, men jeg er godt tilfreds, jeg synes de har gjort et flot stykke arbejde.

Der kommer en video i eftermiddag på vores nye Youtube Kanal som hedder

SanneVilleFamily – Sanne & Thomas

Det er en kanal, der handler mere om os voksne, hvor vores anden Kanal “SanneVilleFamily” nok mest er målgruppen til børn. Men alle er velkommen til at abonnere, vi bliver kun glade hvis nogen vil se vores videoer.

På den nye Youtube Kanal kan i se om min oplevelse i dag hos frisøren og alt hvad vi har gjort ved håret, prisen og hvor frisøren ligger osv.

God dag,

Knus

Sanne

3 kommentarer til “Nu med hair extensions..”

hej
skal du så ikke passe på med ikke at rode for meget i dit hår når nu du fået det hair sat på ?
det vel ikke godt at gøre det da det osse slider på håret hver gang man røre eller roder op i håret – ved fra en frisør man helst skal lade håret passe sig selv
flot er det men osse dyrt syntes jeg
vh sus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.