Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Lange lyse sommer aftener..

Kære søde læsere,

I går var vores datter Nadia, svigersøn og barnebarn til aftenkaffe og det var så hyggeligt. Vi havde dagen før bagt muffins, chokoladekage og brunch boller.

Men man skal passe på med at bage noget dagen før, ihvertfald var der kun lidt tilbage af det hele, så alle lige kunne smage lidt, og resten endte vi med at have spist dagen før..

Men det blev til bold spil i haven mellem os voksne, og det kom der meget sjovt ud af, som i også kan se på vores Youtube.

Senere på aftenen opdagede vi at vi have to hvepsebo i vores have, et gigantisk stort et i vores skur, og et ved terrassen hvor vi sidder og spiser. Vi har dog ikke været generet af hvepsene, men det må vi lige få styr på, med de hvepsebo. Jeg tror jeg holder mig lidt væk fra skuret indtil da.

Skønt at kunne nyde de lange lyse sommeraftener, vi sad ude på terrassen til kl. 22 og nød kaffen og en kold øl. Jeg er så glad for vores nye hvide havebord fra Ellos. Børnene hyggede sig med at hoppe på trampolin og langsomt lyste vores små solcelle lamper, så vidste man at dagen var ved at være forbi og mørket langsomt sneg sig ind. Men de her lange lyse sommer aftener dem nyder vi fuldt ud. Og vejret er jo bare fantastisk, vi har det stadig somom vi er sydpå.

God dag, ja jeg er tidligt oppe, jeg vågnede kl 5.18, siden har jeg været vågen og læst lidt i min bog, og nu skriver jeg dette blog indlæg til jer. Og om ikke andet, så får jeg da lidt ud af de tidligt lyse morgener og roen inden familien vågner.

Knus

Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *