Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Det kræver tålmodighed..

Kære søde læsere,

I dag har været en rigtig hygge lørdag. Vi troede, vi skulle sove længe, men den gik ikke! Vores børn, som har vænnet sig til at skulle tidligt op og i skole, vågnede kl. 7 og grinede så højt, mens de spillede på deres iPad, så resten af huset vågnede.

Så vi stod alle tidligt op denne lørdag morgen. Jeg syntes, det var lidt ærgerligt, at pigerne ikke havde sovet længe, når de nu endelig havde weekend, men det er nok fordi, de har fået en anden rytme nu med at skulle tidligt op. Vi håber, de sover længe i morgen.

Jeg ristede økologiske spelt boller fra netto til morgenmad, de smager så godt. Og så hyggede vi over morgenmaden, mens vi talte om, hvad dagen skulle bruges på. Vi blev enige om at finde en parkeringsplads og øve med vores børn, så de kunne blive bedre til at cykle på to hjul.

Det kræver en vis tålmodighed at lære to børn på seks og otte år at cykle på to hjul. Vi har desværre kun fået øvet ganske lidt med dem, da vi bor ud til en trafikeret vej.

Vi brugte en times tid, hvor vi løb rundt og holdt vores døtre i armen/kraven, mens de prøvede at holde balancen. I starten var de lidt nervøse, men til sidst cyklede de flot rundt i en stor cirkel, og de var meget stolte. Men det kræver stadig en del øvelse med os forældre, før vi tør vove os ud i trafikken med dem på cykel. Men vi har aftalt at gå over og øve et par gange om ugen på parkeringspladsen. Så skal de nok hurtigt få lært det.

Hvis nogen af jer har nogle gode råd, angående hvornår jeres børn kunne cykle rundt i trafikken, så skriv gerne en kommentar herinde 🙂

Bagefter gik vi hjem og lavede frokost. Thomas havde fået varmen af at løbe rundt med vores børn, så han måtte i bad, og bagefter så vi den sjove film “Meet the Parents”. To’eren, som hedder “Meet the Fockers”, kommer i aften. Den skal vi se.

Sidst på eftermiddagen bagte Thomas æblekage med pigerne. De nyder, når de kan være med i køkkenet til at skære æbler ud osv., og det er super hyggeligt at gøre det sammen med sine børn.

Her til aften skranter vi alle lidt, med lidt feber, ondt i hovedet og i halsen, så jeg håber ikke, at vi er ved at få influenza. For det har vi bestemt ikke tid til. Vi skal til noget rigtig sjovt i morgen sammen med vores datter, svigersøn og barnebarn, og det er sponsoreret, så vi krydser fingre for, at vi er raske i morgen.

God aften,

Knus Sanne 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *