Kategorier
Familie Hverdag

Jeg handler altid vildt ind til nytår🎉

Kære søde læsere❤

Så fik jeg handlet ind til nytår, jeg køber altid meget ind, for jeg er altid bange for hvis der ikke er nok. Og som i ved, så Elsker jeg traditioner og i dette nytår kommer næsten alle mine døtre, svigersønner & barnebarn og en del af dem skal overnatte her, så det bliver rigtig sjovt i år og vi glæder os meget.

Sidste år sad vi helt alene kun Thomas, pigerne & jeg så det var ikke helt lige så sjovt, men hyggeligt alligevel, men kan nu bedst lide at fejre jul og nytår med familien, for familie betyder alt for mig.

Men som sagt fik jeg handlet stort ind, de andre poser med mad osv. er ikke på bordet, så i kan jo nok tænke jer til hvor meget, jeg måtte slæbe ud til bilen. Men man skal jo bare være taknemmelig for man har råd til at købe så meget.

Vi plejer at bruge mellem 2000 til 3000 kr på at holde nytår, for sådan en aften, syntes jeg ikke at man skal spare, det er en gang om året og der skal ikke mangle noget.

Vi skal også spille pakkeleg, det plejer at være rigtig sjovt, så det fik jeg også styr på i dag. Om lidt vil jeg dække nytårs bordet det bliver så fint, og jeg elsker at dække bord til nytår, det bliver fint og festligt at se på. Jeg kan lave en video senere i dag og lægge på vores familie kanal på Youtube “Sannevillefamily” så kan i se det der😊

God dag

Knus

Smilende Sanne ❤
20171230_142550

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.