Kategorier
Familie Mindfulness Oplevelser

Så blev vi alene igen..

Kære søde læsere,

Så blev vi alene igen i sommerhuset i Marielyst. Vores døtre, svigersønner og barnebarn tog hjem i går aftes. Så nu er der kun Thomas, mig og vores to yngste døtre tilbage og selvfølgelig hundene.

Men det er nu også dejligt, uden at det skal lyde forkert. Jeg elsker selskab, men jeg elsker også ro og fordybelse. Men det var en god måde vi havde gjort det på, at vi startede med at have et par dage i sommerhuset alene og så kom der flere familie medlemmer ned i sommerhuset løbende igennem de sidste tre dage, og overnattende hos os. Nu er vi så alene igen, indtil på lørdag, vi køre hjem.

Det er en god måde at gøre det på, forstået på den måde, at man får lidt af det hele. Ro, selskab og ro. 🙂

Det var været rigtig hyggeligt at vores voksne børn ville komme til Marielyst, for at være sammen med os, det er jeg glad og taknemmelig for. Vi har også mange minder med alle vores døtre igennem de sidste 10 år, vi har lejet sommerhus i Marielyst.

Da der blev stille i går aftes, tog Thomas og jeg et spabad sammen. Det var så lækkert afslappende, vi havde hver et iskoldt glas hvidvin med. Dejligt at der også blev tid til lidt romantik. 🙂

Lige nu sidder jeg med åbent vindue i vores soveværelse og skriver dette blog indlæg til jer, imens jeg nusser Thomas’ hår, han er faldet i søvn igen.:-)

Klokken er snart 11, men det er lige meget, vi nyder at vi er i sommerhus, og vi kan gøre hvad vi har lyst til. Jeg sidder imens og ser ud af vinduet, i håbet om at se et dådyr eller en hare, alt imens jeg nyder roen, her er meget stille, her i Marielyst. 🙂

God dag:-)

Knus Sanne 

En kommentar til “Så blev vi alene igen..”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.