Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Det blev en kort bytur..

Kære søde læsere,

I dag ville vi køre til Nykøbing Falster by, og shoppe lidt. Vi har tilbragt mange dage kun i Marielyst området, hvor vores sommerhus ligger, så i dag ville vi ind til byen og shoppe legetøj til pigerne og spise på den kinesiske restaurant.

Vi havde store forventninger til dagen, og det gik også fint med gåturen igennem Nykøbing Falster gågade, og til butikken “Legekæden” som lå forenden. Amalie valgte nogle Barbie dukker, men Sofia var længe om at beslutte sig, og det ligner hende ikke.

Hun endte med at finde nogle dinosaurer som var gemt i noget ler, af en art, og som man selv skal grave fri. Noget værre svineri, vi har købt det før, men hvis det er det pigen ønsker sig, så lad hende, så det fik hun. 🙂

Vi havde kun lige købt det, da Sofia sagde jeg har ondt i hovedet og maven. Vi gik ud i den friske luft, jeg tænkte det måske var fordi hun havde fået det for varmt i butikken med hendes dun jakke på.

Men da vi stod i gågaden igen, og Thomas skulle til at købe soft ice til os, sagde Sofia jeg skal ikke have nogen is, jeg tror jeg skal brække mig.!!

Jeg nåede lige ind i en bag gård med hende og stakkels Sofia pige, som pludselig var blevet syg og stod og brækkede sig i en baggård, imens jeg holdte om hende, det er ikke sjovt.

Alle forældre med små børn ved hvor hurtig det kan komme at ens børn får brække syge, og hvor hurtigt det heldigvis kan vende igen. For det meste varer det ikke længere end et døgn, og som regel slipper vi voksne for at få det, nok fordi vi har haft det, og er immune over for det.

Vi kørte hjem med det samme efter det. Det eneste Sofia ønskede var at komme hjem på sofaen. Og lige nu sidder jeg og nusser hendes fødder imens hun sover så sødt. Hun er så smuk som hun ligger der og sover.

God dag,

Knus Sanne

 

En kommentar til “Det blev en kort bytur..”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.