Kategorier
Familie Mindfulness Oplevelser

Halloween festen 2018..

Kære søde læsere,

Så sidder jeg i sofaen, efter jeg har fået ryddet det sidste Halloween pynt væk, og der bliver mere og mere halloween pynt for hvert år, for nu skal jeg bruge to store kasser for at pakke det hele væk. 🙂

Jeg har det næsten ligesom dagen derpå efter Nytårsaften, bortset fra at jeg kun drak et enkelt glas hvidvin i går. Jeg er træt og føler mig godt brugt i dag, men jeg elsker vores årlige Halloween fest, og ville ikke være det foruden.

Jeg er jo et stort familie menneske med seks døtre og snart to børnebørn, og det vigtigste for mig er at have disse Halloween traditioner sammen. Livet handler om at være sammen med dem man elsker, og få gode minder sammen.

I går kom vores voksne døtre og barnebarn kl.17, og Thomas hentede pizza og pomfritter hos vores lokale pizzaria i Osted. Pizza manden havde så travlt. Vi var ikke de eneste som havde tænkt på pizza den aften. Thomas fik en gratis 1,5 L sodavand med i købet, det var sødt, og det er sket før ved højtider.

Vi nåede dårlig nok at tage en bid af pizzaen, så ringede det på døren og fine udklædte børn stod udenfor. Vores to døtre og vores barnebarn var helt vilde med at åbne døren og dele slik ud. Jeg gætter på at vi åbnede døren 50 gange i løbet af aftenen, og jeg måtte fylde slik skålen op 4 gange i løbet af aftenen. Så det var godt jeg havde købt massere af slik.

Vi spillede også pakkeleg, det er så sjovt. Man håber hele tiden at man slår en sekser, så man kan hugge en gave fra en af de andre ved bordet.

Lyd niveauet bliver meget højt hos os, når vi spiller det. Vi bliver alle som børn igen, og flår papiret af de pakker vi nu har fået samlet sammen, når klokken/alarmen ringer, og man så må beholde de gaver, man nu har fået samlet sammen, det er så sjovt.

Jeg havde også købt en masse romkugker med orange krymmel på, syntes de var meget lækre og halloween agtige at se på. Der var også slik, popcorn og chips på bordet der manglede bestemt ikke noget.

Da klokken var 20.30 begyndte det at stoppe med at ringe på døren, og vores døtre blev puttet i seng, for de skulle jo tidligt op i dag og i skole.

Resten af familien tog hjem ca. kl. 22, og så ryddede Thomas og jeg lidt op, og var glade for, at vi havde fået holdt endnu en hyggelig Halloween fest med vores børn og barnebarn. <3

God dag, nu vil jeg gå en tur med Milla, vejret ser så smukt ud i dag..

Knus Sanne

En kommentar til “Halloween festen 2018..”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.