Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Sådan holder vi jul..

Kære søde læsere,

Nu varer det ikke længe før det er jul, jeg glæder mig til juleaften og juledagene. I år holder vi juleaften hos mine svigerforældre, vi plejer at starte om eftermiddagen til lidt kaffe og juleslik, imens vi nyder duften af and og flæskesteg, og hygger sammen inden vi sætter os til bordet for at spise julemad.

Min svigermor laver den bedste julemad og sovs. Vi spiser også risalamande til dessert og det er jo altid spændende hvem som får mandelgaven.

Så synger vi julesange og pakker gaver ud. Når børnene har fået åbnet alle deres julegaver og der er lidt ro på, plejer vi at sidde at nyde julekage og kaffe og se på børnene som leger med deres nye legetøj.

Vores børn får lidt gaver i løbet af juleaftensdag, det har vi gjort de sidste par år, og det syntes jeg de har mest glæde af. Det kan godt være overvældende at få en masse julegaver på en gang om aftenen, så hellere lidt af gangen.

Juledag holder vi en slags juleaften, for vores voksne døtre, hvor de kommer til julefrokost kl.14, og bagefter åbner vi gaver. På et tidspunkt kommer julemanden forbi med gaver det plejer han ihvertfald hvert år, så mon ikke at han kigger ind igen i år. 🙂

Vores barnebarn Hollie er skrækslagen for julemanden, hvert år har hun skreget og været helt ulykkelig når han er dukket op, men i år er hun fem år, så mon ikke hun er begyndt at forstå at julemanden er sød og kommer med gaver.

Efter vi har åbnet gaver, serverer vi æbleskiver, gløgg, klejner og juleslik. Og så hygger vi bare sammen til det bliver aften, og vi ikke gider mere.

Der er et par julefrokoster mere inden nytår, så det bliver hyggeligt, og så må vi vist lige have fundet den sunde livsstil frem når vi går ind i det nye år. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.