Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

December flyver afsted..

Kære søde læsere,

Lige nu sidder jeg i stuen og nyder roen, resten af huset sover, dvs.vores døtre er vågnet, men de ligger stadig i sengen og spiller ipad.

Jeg nyder min morgenkaffe, imens jeg ser på juletræet, en engel hænger så fint på juletræet, som minde om min søster. Lidt sne er der faldet i nat, så det er blevet mere juleagtigt, nu er der også er lidt hvidt derude.

Pigerne fik børne ski sidste år, men de nåede aldrig at bruge dem, før så var sneen væk, så jeg håber vi får en del sne helst i december som er julemåneden. Når vi når februar måned, vil jeg gerne snart have forår. Ja jeg er lidt utålmodig anlagt. 🙂

December flyver afsted, jeg ved ikke om jeg er den eneste som har det sådan, men når jeg kigger på min kalender er den overskrevet med ting jeg skal huske.

Jeg prøver på ikke at stresse i december for det er en måned som betyder meget for mig, den bedste måned på året. Men nogle gange glemmer jeg det og kører derud af, med 20.000 ting jeg skal nå, uden lige at stoppe op, trække vejret og nyde nuet.

Men så er det godt jeg har en mand som kender mig, han er god til at sørge for at der er balance i tingene, når jeg kører for hårdt på, beder han mig om at slappe lidt af og nyde nuet.

Jeg nyder at vi har skabt så stor en familie, vores seks døtre betyder alt for os. Lige for tiden kommer de forbi en af gangen til en god frokost og konfekt. Så vi har meget hygge også i hverdagene.

Julegaverne er købt, så det er rart at det er på plads. Jeg har stadig en del jeg mangler at pakke ind og lægge under træet, så det vil jeg gøre nu, mens der stadig er ro til det.

Senere i dag skal vi lave vores eget pepperkage hus, det bliver sjovt at prøve, for vi har ikke prøvet at lave sådan et før, Hyggeligt at lave noget med vores døtre, for de bliver så hurtigt store, så det er med at nyde dem.

God dag, jeg håber også i husker at nyde den skønne december måned, for den går så hurtigt..

Knus

Sanne

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *