Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

En svær dag…

Kære søde læsere,

Nu sidder vi hos vores datter Nadia, vi har købt frokost med, og skal sidde og hygge med Nadia, imens vores lille hund Milla er i narkose. Det er med at få det bedste ud af ventetiden.

Ventetiden er altid lang når man sidder og venter. Men selvfølgelig skal det nok gå godt. Milla er knap et år og skal steriliseres i dag. Det samme blev vores chihuahua Karla for ca. 3 mdr. siden og det gik fint. Men det var også svært, det er altid svært når det er ens egne hunde som skal en operation igennem.

Men vi har valgt at begge vores to små hunde skal steriliseres, fordi vi ikke ønsker hvalpe, og de skal passes hos vores datter Nadia når vi rejser på ferie. Nadia har en hanhund Loui, som er glad for hunhunde, så vi tør ikke løbe nogen risiko.

En anden ting er at man også beskytter sine hunde mod visse cancer former ved at lade sin hund steriliseres, så der er også nogle fordele ved det. De undgår også alle de hormon påvirkninger under løbetid.

Det gik fint på dyreklinikken i morges og Milla var nem at bedøve og kom hurtig i narkose. Jeg blev lidt ked af jeg ikke lige nåede at kysse hende farvel. Så jeg græd lidt ude i bilen, selvom jeg ved, at hun er i gode hænder. Vi har lavet en video i kan se her:

Lige nu glæder jeg mig til, vi skal hente hende igen.

God dag,

Knus Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *