Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Jeg er hoppet med på vognen igen..

Kære søde læsere,

Jeg havde som sagt ikke rørt sukker de første 14 dage i dette år, plus jeg er startet i trænings center. Det er en stor omvæltning for mig som elsker kage, og her forleden røg jeg med på vognen med at spise Fastelavnsboller.

Jeg var lidt spændt om jeg kunne spise en hel fastelavnsbolle, efter som jeg ikke har rørt sukker i 14 dage, men det gik fint. Jeg nød min kage i fulde drag, uden problemer. Jeg blev heller ikke dårlig efterfølgende.

Jeg vil sige at i fremtiden er det ok at spise en fastelavnsbolle eller tage en pandekage med familien, i weekenden. Hvis jeg så holder mig til det sunde i hverdagene og træner mindst to gange om ugen.

For det har ikke været så sjovt at leve så fanatisk som jeg har gjort de første 14 dage af dette år. Slet ikke at røre sukker, heller ikke i weekenden. Mit humør har svinget lidt i de 14 dage. Og jeg synes ikke det har været lige så hyggeligt, at sidde med en gulerod, imens vores gæster spiste kage de andre weekender hvor vi fik besøg. Det har jeg ikke lyst til mere…

Vægten siger stort set det samme, jeg føler ikke at jeg har smidt nogle kilo de 14 dage jeg kun levede sundt. Så det har ikke ligefrem øget motivationen til kun at leve sundt…

Jeg snakkede med vores datter Stine på 27 år omkring det. Stine har smidt 10 kg på de sidste 6 mdr. Hun træner meget, men spiser hvad hun har lyst til.

Stine siger også til mig at det er vigtigt at man også husker at leve livet, og tage en kage indimellem i weekenden, for ellers bliver det for surt. Det gør hun selv, men hun har smidt nogle kilo ved at træne, og hun motionerer hver dag, ved at gå lange ture.

Selvfølgelig har man sværere ved at smide nogle kilo, jo ældre man er, der sker noget med stofskiftet. Men det gode er at jeg er blevet vild med at træne med min mand to gange om ugen, noget jeg troede jeg aldrig ville blive glad for, da jeg hader at svede.

Men både Thomas og jeg ser frem til de to gange om ugen hvor vi træner sammen, også selvom vægten siger at jeg ikke har smidt nogle kilo, så har jeg fået flere muskler, så det bliver vi ved med. Jeg synes selv der er sket noget med kroppen efter de gange vi har trænet, så det er skønt. 🙂

Mon ikke at jeg så vil smide nogle kilo, når vi fortsætter den livsstil og træning, uanset en flødekage en gang om ugen, men man skal jo heller ikke glemme hyggen. 🙂

God lørdag aften,

Knus Sanne

 

..

En kommentar til “Jeg er hoppet med på vognen igen..”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *