Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Man skal ikke glemme romantikken…

Kære søde læsere,

Vi er stadig i sommerhuset i Marielyst, det er et skønt sted at holde vinterferie med sine kære. Bortset fra at de fleste butikker er lukket, de havde åben i sidste uge, hvor de havde vinterferie hernede på Falster. Det er også lidt mærkeligt at man ikke har vinterferie på samme tid her i Danmark.

Men pyt med det, vi er jo også kommet herned for at nyde hinanden, naturen og slappe af. Man må sige vi får slappet af og råhygget. Vi har kun haft besøg en enkelt dag af familien, fra morgen til aften, det var også super hyggeligt. Men ellers er vi bare os fire og vores to hunde.

I dag gik turen til stranden, der er bare noget ved vandet, jeg kan godt forstå hvis børn bliver tiltrukket af vandet, jeg har det på samme måde. Når vi finder vores drømme hus på et tidspunkt, bliver det også med vand i nærheden.

Vi gik bagefter igennem Marielyst by, og fandt et sted hvor vi kunne købe varm kakao. Pigerne nød at der var sugerør til så de nærmest sluprede det i sig. Thomas og jeg tog en cafe latte hver.

Vi sluttede gåturen af med at handle ind til hotdog, så lige nu er vi hjemme i sommerhuset igen og vi skal til at se film sammen. Vi skal lave hotdog med råløg, syltede agurker og hele molevittten til, det er ikke speciel sundt men det smager godt. Det var Amalie og Thomas’ ide og jeg var straks med på den. 🙂

Vi nyder ferien fuldt ud, vi står først op om morgenen ved 11 tiden, og går sent i seng ved 24 tiden. Hver aften laver Thomas spa bad til mig og ham, når pigerne er blevet puttet. Og så står den på romantik og voksentid, det er virkelig skønt at vores døtre er blevet så store nu seks og otte år, at der er tid og overskud til al det igen.:-)

Det har vi nu altid været gode til, altså at huske voksentiden og romantikken sammen, men da de var små fik vi dem passet og tog alene på ferie eller på et romantisk ophold på et slot. Men nu er de så store at vi kan tage dem med, og stadig kan dyrke hinanden og romantikken. Det sætter jeg stor pris på, for jeg vil faktisk helst have vores børn med, hver gang vi rejser på nye eventyr.

Lige nu sidder jeg og ser ud af vinduet, jeg har endnu ikke set en hare eller et dådyr, som vi plejer når vi er på ferie i Marielyst, men jeg kan mærke at jeg føler mig glad og lykkelig. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.