Kategorier
Familie Hverdag

Når man er glemsom..

Kære søde læsere,

Der er ved at komme lidt ro på igen, efter vi fortalte vores børn om flytningen. Der er også ved at komme lidt ro på med alle de administrative ting som skal på plads, ved en flytning.

Det er stadig en følsom proces vi går igennem for tiden især vores to børn, for deres veninder blev også rigtig kede af det, da de hørte pigerne skulle flytte og skifte skole, nogle af deres klassekammerater gik hjem og græd. Det er det hårdeste ved en flytning..

Men vi ved også at vi bliver SÅ glade det nye sted, og der er så stille, der hvor vi skal bo, man kan høre fuglesang. 🙂 Det er et meget børne venligt område, et fantastisk villa område. De ting er jeg nødt til at huske mig selv på, i denne lidt svære følsomme proces.

Her til morgen mindede Thomas mig om, at vi havde glemt at tage vores autostol ud af lånebilen, da vi skulle bytte bil, så vi kunne få vores egen bil tilbage. Ja vores egen bil gik også itu midt i forhandlingerne med den nye bolig, så det var lidt udfordrende. Men nu er den lavet….

Der er ikke noget at sige til at vi kan være lidt glemsomme i denne periode. Men Thomas og jeg blev enige om at køre til Roskilde i dag og hente vores autostol og så spise brunch et sted, og på vejen hjem købe flyttekasser med hjem, så vi så småt kan begynde at pakke, for jeg kan næsten ikke vente…

God dag <3

Knus Sanne

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.