Kategorier
Familie Hverdag

Lidt selvforkælelse…

Kære søde læsere,

I går var jeg ude og hygge med vores voksne datter Stine på RosTorv i Roskilde. Det var super hyggeligt. Vi spiste en lækker brunch og fik shoppet lækre cremer til mig. Det var åbenbart lige hvad jeg havde gået og manglet, for i dag vågnede jeg op med fornyet energi og fik helt lyst til at skrive blog og få pakket i flyttekasser. 🙂

Da jeg købte de lækre Dior produkter til mit ansigt fik jeg som gave to Dior tasker med Dior mascara og læbepomade i, det er et tilbud de har i matas, når man køber Dior produkter for et bestemt beløb, jeg mener det minimum skal være 600 kr, så får man en Dior taske med lidt lækkert indhold med i købet til en værdi af 600 kr, jeg fik to tasker fordi jeg købte en del Dior produkter til mit ansigt.

Stine blev så glad da jeg gav hende den ene lille Dior taske, hun havde netop stået og set på den da vi gik ind i Matas. Og som sagt lå der også lidt lækre mini Dior produkter i, så sikke et tilbud. 🙂

Jeg har længe haft tør hud og når man er 46 år er det på tide at få købt lidt dyrere cremer til sit ansigt af en bedre kvalitet end dem man køber i Føtex. Jeg har som regel bare købt en Nivea creme med sol faktor i, til lidt billige penge, for jeg plejer at have en pæn hud som ikke plejer at kræve det helt store, men på det sidste har den været tør, lidt rød og kløet lidt.

Så det var tid til lidt selvforkælelse i går. Det var en dygtig ung dame som betjente mig i Matas og hun vidste bestemt hvad hun snakkede om. Så jeg købte Dior rense produkt, en serum, en ansigt creme og en øjen creme. Der var heldigvis 20 procent rabat på alt, så det hjalp lidt på det.

Jeg har nu prøvet Dior produkterne og jeg kan allerede mærke en forskel, jeg rensede min hud i går og brugte produkterne og her til morgen har jeg nærmest fået baby hud igen, det er skønt. 🙂

Jeg har aldrig gået så meget op i mærker før, men Dior skulle være rigtig godt for en kvinde i min alder, det er testet og går meget ned i de dybere hudlag og virker. Så nogle gange skal man ofre nogle penge på sig selv og ikke være for nærig med at købe de dyrere produkter i Matas for de har også en langt bedre effekt.

Jeg blev glad da ekspedienten sagde, at hun godt kunne se at jeg havde passet på min ansigts hud igennem årene. For det har jeg ikke helt. Jeg må indrømme at de fleste gange jeg har make up på, får jeg ikke fjernet make uppen om aftenen, men først næste dag. Det er ikke så godt, så jeg vil i fremtiden bestræbe mig på at få renset min hud ordentligt om aftenen og bruge de lækre cremer inden jeg går i seng, og det samme om morgenen. 🙂

Det var lidt fra mig, nu vil jeg få pakket lidt i flytte kasser imens jeg ser lidt tv imens..

God dag,

Knus Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.