Kategorier
Familie Oplevelser

Vi fejrer Sofias 7 års fødselsdag i Lalandia..

Kære søde læsere,

Så blev vores datter Sofia syv år, og det blev fejret med fødselsdagssang og gaver i morges. Sofia fik også blødkogt æg, og fri fra skole på hendes fødselsdag, så vi alle fire kunne køre til Lalandia på weekend ophold.

Vi har haft en skøn dag hernede i dag. Vi startede med at gå i badeland, pigerne elsker vand. Vi lejede dog først nogle svømmeveste til pigerne, da de ikke kan svømme endnu.

Malle er lige ved at kunne svømme selv, måske kan hun helt selv til næste år, eller hvis hun får startet til svømning. Ihvertfald ville hun indimellem have svømmevesten af, så hun kunne svømme selv og dykke, og det fik hun også lov til, imens jeg overvågede hende sammen med den rigtige livredder. 🙂

Efter flere timer i badeland, og Malle fik prøvet vand rutschebanen, den blå og røde flere gange med Thomas, blev vi til sidst enige om at nu måtte vi op, og i supermarkedet og købe fredags slik og se Disney sjov og X-Factor hjemme i Lalandia huset. 🙂

Det var ikke nemt at få de to vandhunde op. Det var nok den bedste fødselsdags gave vi kunne give Sofia, hun nyder det i hvert fald i fulde drag. Hvis du vil se hvad hun fik i morges i fødselsdagsgave, så kommer der en video til slut i blogindlæget.

Det var ikke nemt at komme frem til supermarked, for der er mange fristelser undervejs, og når man har fødselsdag og fylder 7 år, får man jo lov at bestemme stort set alt den dag, så vi endte i Spillehallen. 🙂

Amalie og Sofia prøvede kranen hver gang i håbet om at vinde en bamse og det kostede en ti’er hver gang. Til sidst fandt vi en Kran hvor der var gevinst hver gang, den kunne Thomas og jeg lide. 🙂

Vi fik købt vildt ind med slik og donuts i supermarkedet og nu er vi hjemme i Lalandia huset, pigerne har lige set Disney sjov, og vi skal nu til at se X-Factor. 🙂

En hyggelig måde at fejrer Sofia på. Det er et paradis for børn. Vi har også fejret hendes fødselsdag sidste weekend for familien, så i dag nyder vi bare Sofia hernede i Lalandia uden gæster, og uden lagkage, men med en masse andet lækkerier, en fødselsdag lige efter Sofias ønske. <3

God aften,

Knus Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.