Kategorier
Familie Hverdag Oplevelser

Ene og alene..næsten da..

Kære søde læsere,

Så sidder jeg alene i Lalandia hytten og skriver til jer. Jeg er desværre gået hen og blevet så forkølet at jeg ikke har sovet den halve nat, jeg kunne ikke trække vejret igennem næsen, og jeg nøs hele tiden.

Så Thomas har taget pigerne og besøgt gederne og gået i Monky Tonky land (legeland) med dem, for nu vi er i Lalandia skal vi jo også opleve noget.

Jeg er tilbage i huset ene og alene med hundene, men jeg nyder virkelig roen, og er bare glad og taknemmelighed for at Thomas stadig laver ting med vores to døtre selvom jeg ikke lige er på mærkerne til at være med.

Vi skal jo allerede hjem i morgen sådan en forlænget weekend går hurtigt. Men jeg er glad for at jeg trods alt var frisk i går på vores datters 7 års fødselsdag, og vi nåede sammen i badeland, for det var en skøn dag. 🙂

Det er som regel mig som laver videoer til Vores YouTube SanneVilleFamily. Men i dag hvor Thomas er alene afsted med pigerne, skrev han til mig, at han var igang med at lave en video, med det de var igang med at opleve, så den glæder jeg mig til at se.

Jeg glæder mig også til Thomas kommer hjem med ipren og en næsespray, så hjælper det nok en del på det, så er der ihvertfald en chance for at jeg kan trække vejret igennem næsen igen.

Jeg skal også mande mig op til at gå en lille tur med hundene i det smukke solskins vejr, det er jo helt forårsagtigt derude. 🙂

God dag,

Knus Sanne 

2 kommentarer til “Ene og alene..næsten da..”

Hej sanne
Ville lige ønske dig god bedring lidt surt du skal ligge syg på jeres tur til Lalandia håber du har det lidt bedre i morgen når i skal hjem. Godt du en god mand i Thomas som tager dig af jeres 2 dejlige piger så de kan opleve noget inden i skal hjem i morgen. Mange hilsner mette

Tak Mette, ja det går bedre nu, er startet på penicillin pga. Bihulebetændelse.
God dag💐
Knus Sanne

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.