Kategorier
Familie Hverdag Oplevelser

Føj for en klam fyr i sengen..

Kære søde læsere,

Jeg vågnede i nat kl. 4 ved at noget generede mig på ryggen, det fik i hvert fald min ryg til at klø. Jeg satte mig op og så på min mand som sov dejligt, så ville ikke vække ham for at klø mig på ryggen.

Istedet rejser jeg mig op og hiver min underkjole af og da den rammer gulvet kravler den mest klamme sorte edderkop ud af min underkjole og ind under vores dobbeltseng, jeg gisper som skal jeg til at føde..

Der vågner min mand op, jeg når at fremstamme, en edderkop, en kæmpe sort en. Min mand når heldigvis at se den(så ikk at han tror det er noget jeg har drømt). Thomas skynder sig ud i køkkenet for at hente et krus, han kan fange den i, imens jeg skulle holde øje med edderkoppen, og hvad sker der…

Jeg holder ikke øje med den, da jeg tænker den render ingen vegne, den ligger jo under vores seng. Da min mand kommer tilbage med et krus, er edderkoppen pist væk. Jeg kan slet ikke have det….

Min mand er heller ikke glad for de store sorte edderkopper og slet ikke efter han nåede at se den, så han er heldigvis ikke sur og gnaven over jeg fik vækket ham kl. 4 om natten. Det eneste han sagde det er : “Det er mit liv i nøddeskal”, for forleden nat blev han vækket af vores datter Amalie, der havde opdaget en edderkop på sit værelse.

Thomas har nu kravlet rundt i bar røv og ingenting med hovedet under sengen, og lyst med sin mobil for at finde den klamme edderkop. Men måtte til sidst give op, vi kan ikke finde den. Så nu ligger vi begge lys vågen og kl. er kun 5 om morgenen, vi har begge svært ved at lukke øjnene igen efter sådan en grimmer karl i sengen, men hvad er chancen for den kommer igen….

Knus Sanne

18 kommentarer til “Føj for en klam fyr i sengen..”

edderkopper kommer ind alle vegne dem kan i altså ikke blive fri for desværre – de skjuler sig om dagen og kommer frem om natten – heldigvis er jeg ikke bange for disse kryb faktisk gør de gavn
håber i fanger den næste der evt dukker op
god pinse

Der er en campingplads i Italien der hedder Union Lido og der er en strand og der er butikker og der er to badelande, der er også noget der hedder minidisco og der er en restaurant og der er også en club for børn og hvis ikke man har en campingvogn så er der også nogle hytter man kan lege der er også en del af campingpladsen hvor der må være hunde

De er jo næsten overalt. Jeg hader edderkopper. Men det der skete den nat med dig Sanne det fik mig til at få kuldegysninger. 😅😱

De er jo næsten overalt. Jeg hader edderkopper. Men det der skete den nat med dig Sanne det fik mig til at få kuldegysninger. 😅😱 P.S jeg elsker jeres videoer. 👍🏼

De er jo næsten overalt. Jeg hader edderkopper. Men det der skete den nat med dig Sanne det fik mig til at få kuldegysninger. 😅😱 P.S jeg elsker jeres videoer. 👍🏼I er nogle gode youtuber. I må godt lave en taste test= Youtube ide

Tak Filippa, ja det skulle være et skønt sted 🌊☀️❤️

Svar

Syndes i skal tage til Bornholm der er nemlig nået der hedder Sannes familie camping og har været på Bornholm mange gange der er så smuk håber i tager der hen PS hils malle og FIA og ha en god dag ❤️💖🌈

Tak Caroline, vi er vilde med Bornholm 😍☀️🌊Jeg hilser,
Knus Sanne ❤️

Svar

Åh det er jeg ked af at høre at sådan en edderkop kan spolere en nat sådan. Jeg håber IKKE den tør at dukke op igen! Ellers skal Thomas nok fjerne den😊 Det er dejligt at både læse med jer men også på youtube! Du er en fantastik god mor ( og hundemor selfølgelig😂) du har nogle skønne piger og en god mand og så søde børnebørn! Sikke heldig du er!
God dag til dig skønne Sanne

Hej Sanne jeg er kæmbe fan og i skal nok tjekke jeres hus for edderkoppe redder da nu i haft 2+ i har oplevet

Tak Emilie, men håber ikke der er nogle reder 🕷️😱🙈
God dag 🌸
Knus Sanne ❤️

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *