Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Fødselsdagsgaver, Ballonleg og dagen derpå..

Kære søde læsere,

Jeg vågnede allerede kl. 8 her til morgen, hele huset sover endnu. Også pigerne, dem har vi holdt hjemme fra skole i dag. Der blev spist al for meget slik og lagkage i går til fødselsdagsfesten, så pigerne klagede over ondt i maven, så en fridag i dag hjælper nok på det.

Men i dag er min rigtige fødselsdag, i dag fylder jeg 47 år, det er svært for mig at forstå, da jeg stadig føler mig som en på 30 år. Men det er jo bare et tal, så længe man har det godt. Men jeg er stadig lidt overrasket over hvor hurtigt et år løber, lige om lidt er det jo jul igen. 😉

Det var en skøn fødselsdagsfest i går med alle vores seks døtre, svigersønner og børnebørn. Vi havde lavet en sjov Ballon leg hvor man skulle rafle om hvem som slog en sekser med terningen. Hvis man slog en sekser, skulle man springe en ballon, og så var der penge eller noget andet i ballonen. 🙂

Jeg fik fine fødselsdagsgaver, her nævner jeg nogle af dem: Dior makeup, tablet med tastatur, selvbruner og gavekort til Matas, kage opsats og et ur.

Vi sluttede festen af med en masse pizza det smager godt og det er nemt. Vi har købt os fra at stå i køkkenet denne fødselsdag, vi ville hellere være nærværende med vores gæster. Så alle kagerne på vores fine kagebord er lavet hos vores lokale bager.

Det var lidt svært at sige farvel til Stine da festen sluttede, for vi vidste hun skulle rejse hjem i dag til London. Stine elsker sit liv i London, det kan vi også godt forstå, det må være spændende at prøve at bo i et andet land.

Så selvom savnet indimellem er stort, så har vi det fint med det. For det vigtigste for os er at vores børn er glade og de trives. At de tager de chancer i livet, som livet byder dem, og følger deres hjerte.

Nu vil jeg stå op til endnu en god dag, min fødselsdag, med min dejlige familie omkring mig. Jeg er så lykkelig, for det sted jeg er i livet, taknemmelig for al det Thomas og jeg har skabt sammen. 🙂

God dag,

Knus Sanne

P. S Tusind tak for alle jeres søde beskeder & kommentarer på de sociale medier, det betyder meget <3

 

19 kommentarer til “Fødselsdagsgaver, Ballonleg og dagen derpå..”

Sikke flot kage ord, lækkert med kage, ser ud til i havde en god aften.
I er bare de bedste YouTuber…..
Og et stort tillykke til dig og Stine….

Tak søde Rasmus 💚
Ja det var et flot kagebord, og en fantastisk uforglemmelig dag🇩🇰🍰❤️🌸

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *