Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Vores tvungne ferie går til…

Kære søde læsere,

Det går rigtig godt med at skrive på vores nye bog, det er mig som skriver den og Thomas læser korrektur på den. Når først jeg kommer igang så er jeg bare i et flow, hvor jeg kan skrive løs i flere timer. Det skal nok blive godt 🙂

Som i sikkert har læst i et af mine tidligere blog indlæg så er vi lidt tvunget på ferie i tre uger i juli måned, da vi skal have lagt nyt tag på vores hus. Vi orker nemlig ikke at bo hjemme, imens der er håndværkere.

Vi har valgt at leje sommerhus i Danmark og rejse til London, for at besøge Stine. 🙂

Vi tænkte også meget på Spanien, så vi kunne komme ned sydpå til varmen. Men vi valgte istedet London, så vi kunne ses med Stine og følge med i hendes hverdag derovre. London er også en skøn by.

Stine blev rigtig glad da vi fortalte hende at vi havde en lille surprise til hende. Stine elsker at bo i London men savner selvfølgelig sin familie.

Det går ellers godt med den sunde livsstil, vi hygger kun med kage når der er fødselsdag. Jeg har smidt tre kilo indtil videre, jeg har jo et mål indtil d. 1/7, der hedder jeg vil stræbe efter at smide ti kilo på fem uger, det er nok lige optimistisk nok. Men jeg lover at skrive løbende om det.

Nu vil jeg drikke Nupo iskaffe med min mand. Det er måltidserstatning med café Latte smag, den smager fantastisk. Men det er kun for voksne.

God dag,

Knus Sanne

15 kommentarer til “Vores tvungne ferie går til…”

Sanne laver i så video igen når i skal til London igen. 😉 Elsker jeres videoer. ❤️

Det var da ikk dårlig… Lyder som en hyggelig ferie mange uger har i ferie😄 du ved ikke hvornår bogen udkommer😊

Tak Silvia ❤️
Vi satser på bogen udkommer inden jul 🤶 📖😊❤️❤️

Svar

Min mor smed 25 kilo på et halvt år, mega sejt! Det er også mega sejt at du har smidt 3 kilo! Mig og min familie cykler også rigtig meget – måske du/i kunne begynde med det? Det giver rigtig meget, og rigtig dejligt bare at kunne cykle rundt😊
Godt arbejde! Elsker at se jeres videoer, det er SÅ hyggeligt!
Knus Stine

Tak Stine, ja vi har også overvejet at købe nogle cykler, jeg elsker faktisk at cykle og det giver god motion 🤔😊
Knus Sanne ❤️

Svar

Så flot Stine at din mor har smidt så mange kilo, det kræver viljestyrke 💪😊❤️❤️❤️

Svar

Tak! Jeg er VIRKELIG også stolt af hende! Ja, det at cykle giver virkelig god motion, specielt for mig, som ikke kan lide at løbe. Det vil i hvert fald være en virkelig god investering, også for klimaet! Knus Stine❤️

Helt enig, vi køber også cykler når vi kommer hjem fra ferie 🚴‍♀️😊❤️❤️

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.