Kategorier
Familie Hverdag Oplevelser

Mødet med den klamme fyr igen..

kære søde læsere,

Jeg lavede et blog indlæg for ca. fire dage siden om “en klam fyr i sengen” fortalt kort: Der havde kravlet den klammeste sorte edderkop under min underkjole om natten da jeg lå i vores seng. Vi ser den først da jeg hiver min underkjole af, og ser den kravle ud fra min underkjole.

Vi når desværre ikke at fange den. Men som min mand og jeg snakkede om, hvad er chancen for at den kommer igen….

Men her tidligt morgen ville jeg hurtigt tage en sort trøje på som jeg havde smidt på vores soveværelses gulv aftenen før. For efter den oplevelse med en edderkop i tøjet har jeg været rimelig skræmt siden. Selvom jeg godt ved at de ikke gør noget.

Så jeg er begyndt at ryste mit tøj inden jeg tager det på, især hvis det har ligget på gulvet. Jeg rystede træt min sorte trøje inden jeg skulle til at tage den over hovedet.

Og i tror det er løgn……..

Ud af trøjen falder den sorte klamme edderkop, det er 100 procent den samme som sidst. Denne gang nøjes jeg ikke med at gispe som var jeg ved at føde…. Jeg skriger på Thomas som var jeg ved at dø….Jeg løber med vilje ikke ind i stuen hvor Thomas sidder, for jeg vil ikke slippe denne klamme fyr med øjnene en gang til, og risikerer den slipper væk.

Thomas kommer løbende med et krus, da jeg også havde skreget på et krus. Jeg bliver inde i stuen imens. Da Thomas kommer ind i stuen igen, er han selv rimelig overrasket over at jeg kunne få dette møde, med samme edderkop to gange i træk… For hvad er chancen for det…

Jeg er glad for Thomas har fanget den, men samtidig lidt ærgerlig over at han slap den fri i haven lige ude foran vores soveværelses dør. For hvad nu hvis jeg skal lufte ud i soveværelset, skal jeg så have besøg af den klamme fyr igen?

God dag,

Knus Sanne

9 kommentarer til “Mødet med den klamme fyr igen..”

Ej det da ulækkert forstår godt du blev bange de os klamme de edderkopper😄❤️❤️ godt du fik din mand til a tag den kunne du ikke tag støvsugern🤗💕

Nej for tænk hvis den så kravler ud af støvsugeren igen, når støvsugeren er slukket 🤔😱🙈🕷️
God dag 🌸
Knus Sanne ❤️

Svar

Nåååå ja ej puha bare tanken om det det ulækkert😉😄❤️❤️🤷‍♂️ men jeg bruger altid i fluesmækker der var en edderkop i nat og jeg slog den med fluesmækkeren det er for klamt med de edderkopper 😄 ❤️ ❤️

Hej Sanne. Du kan købe nogle Insektnet i Jysk for ca. 35 kr. Så slipper i for edderkopper og myg. Vi har brugt dem gennem flere år. Prøv at tjekke dem 😊
Hilsen Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *