Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Livet i London, så meget har vi betalt for rejsen og lejligheden..

Kære søde læsere,

Vi nyder virkelig livet i London. Vi ankom for et par dage siden og skal bo her i ti dage. Vi har lejet en lejlighed med altan i et skønt kvarter i London, byen hedder Putney.

Vores datter Stine på 28 år, bor her i London fast. Så derfor har vi besøgt London hele tre gange indenfor et år. Jeg kan godt forstå Stine elsker livet i London, her er så skønt. En by som aldrig sover og samtidig kan du finde de mest smukke, stille og idylliske områder også.

Vi har ikke så travlt denne gang med at se alle seværdighederne i London, for dem har vi set. Vi er her for at slappe af, nyde livet i London og være sammen med vores datter Stine.

I dag tager vi en taxa ud til det område Stine bor i, hun bor ca. 5 km fra os i et endnu finere område end det vi bor i. Stine mener jeg vil blive helt begejstret over det smukke område hun bor i, med hus ud til Themsen.(Floden i London).

Så dagen i dag går med at vi besøger Stine, spiser frokost sammen, ser hvor hun bor, hvor hun træner i fitness center og hvordan hendes hverdag er i London. For sidste gang vi var i London, boede Stine i en anden del af London.

Jeg elsker at vi har mulighed for at rejse med vores to yngste døtre, og vi kan besøge Stine så ofte, faktisk er vi mere intenst sammen her, end da Stine boede hjemme i Danmark.

Det gode er også at det kun tager to timer i fly så er du i London. Men næste gang prøver vi at holde os udenfor højsæsonen. Vi endte med at give 30.000 kr for flybilletter og lejligheden i London i ti dage. Sidste gang vi var her, uden for sæsonen, gav vi kun det halve, så det skal man lige være opmærksom på.

Vejret er iøvrigt fint her, over 20 grader og det har ikke regnet så det er skønt. Der er dagligt videoer fra London på vores YouTube  “SanneVilleFamily”. 🙂

God dag og ferie, til alle jer som har ferie<3

Knus Sanne

 

 

 

14 kommentarer til “Livet i London, så meget har vi betalt for rejsen og lejligheden..”

Godt blogindlæg… 💚
Det var pænt dyrt, så i må husk at nyde det.
Når man bestiller så tæt på et det bare dyrt, men vil man ud at rejse i sommerferien skal man bestille i august eller september til næste års sommerferie…. Altså bestille når sommerferien er slut og så man er de første der bestiller til næste års sommerferie… 💚 Der kan man virkelig spare….

Håber i får en god ferie i London…. 💚 💚 💚

Tak Rasmus 💙 Det skal vi huske 👌
Skal du på ferie?
God dag 🌸
Knus Sanne ❤️

Svar

Det lyder hyggeligt sanne🙂 det var da dyrt ja højsæsoner er altid dyrt så må du hils❤️🙂

Hej jeg hedder Astrid og jeg er kæmpe stor fan men jeg kan ikke sende fan post må jeg få jærs adrase☺☺☺☺🙏🙏🙏🙏🙏

Hej Sanne og Thomas jeg rigtig ked over i har blokeret mig på instagram❤️Syntes ikke jeg har gjort noget der har været fornærmende. Men undskyld mange gange❤️ Håber i vil fjerne blokeringen igen. Fordi jeg ser faktisk rigtig meget op til jer, og elsker og følge med både på Instagram og youtube. God dag❤️

Hej jeg er kæmpe fan men kan ikke sende fan post kan i sige villaen by i bor i.ps Jærs hytte og videoer var så gode fra London 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.