Kategorier
Uncategorized

Jeg var grædefærdig, da vi kom hjem fra London..

Kære søde læsere,

Vi kom hjem i går efter ti dage i London. Vi havde nogle skønne dage i London det eneste var at vi ikke kunne holde ud at være i vores lejlighed og bruge vores altan fra kl. 8 morgen til kl. 16 om eftermiddagen. Der var håndværkere på bygningen overfor som konstant borede og hamrede i væggen.

Vi var ikke på forhånd blevet oplyst om dette, da vi betalte kassen for at bo i den lejlighed og netop valgt én med altan, så vi kunne nyde vejret og morgenkaffen udenfor. Vi prøvede at få det bedste ud af situationen i London og var væk det meste af dagen, men det er selvfølgelig noget vi har tænkt os at klage over. Vi var netop taget på ferie, fordi vi var ved at få lagt tag på vores hus hjemme i Danmark og ikke orker stillads og larm.

Hjemrejsen var lidt af et mareridt – i Heathrow lufthavn i højsæsonen var der SÅ lange køer ved alt, før vi kom ud til flyet, og jeg havde fået mave problemer aftenen før.

Flyet var forsinket, men det er, hvad der kan ske. Så krydser man bare fingre for man ikke skider i bukserne i flyveren 🙂 Da vi endelig landede i Kastrup lufthavn, ventede vi en time ved bagagebåndet, men vores bagage var stadig ikke kommet på båndet. Og lige dér vil man bare gerne hjem.

Thomas stod i kø i en halv time for at høre, hvorfor ingen af vores 4 kufferter var kommet frem og hvor de var blevet af… Dem havde de såmænd kommet til at sende med et andet fly (heldigvis også et fly til Kastrup, som dog først landede 1½ time efter vores eget)!! Hvordan kan man komme til det?? Vi kunne forstå, hvis det var sket med et af “lavpris selskaberne”, men ikke med British Airways! Vi forstod ingenting men gik over og ventede ved bagagebåndet igen. Langt om længe begyndte vores kufferter at køre rundt på båndet, og vi fik hevet dem i land.

Nu ville vi bare hjem! Hjem til vores hus i Jyllinge, hvor der, alt imens vi havde brugt tre uger på ferie, var blevet lagt tag, så vi nu kunne komme hjem til et hus med nyt flot tag og nyde resten af sommeren og roen med vores børn.

Det var faktisk aldrig meningen, at vi ville rejse denne sommer, men det kan i læse mere om hér og hér.

Det er ikke et valg vi har taget. Vi lejer huset med aftale om, at kunne købe det på længere sigt. Vores udlejer tog beslutningen, lige som vi var flyttet ind. Ikke den fedeste ting, at blive oplyst om når man lige er flyttet ind.!!

Anyways, vi var i sommerhus i Marielyst én uge lige inden vi rejste til London i 10 dage, for så kunne de blive helt færdige med taget på huset imens. Og med ferien i London var der så næsten gået tre uger som aftalt. Vi kunne slet ikke vente med at komme hjem.

Jeg var grædefærdig da vi kom hjem!! Håndværkerne havde ikke nået en skid og det lignede en losseplads, med stillads rundt om huset, brædder med søm Allé vegne, sten, tegl, og jeg ved ikke hvad. Vi kunne dårligt låse os ind i vores hjem.

Hér til morgen blev vi vækket kl. 7 af håndværkerne. Som nu har fortalt, at de ikke kunne nå at blive færdige med taget pga. regnvejr i Danmark de sidste tre uger. De er end ikke begyndt at lægge tegl på endnu.!!

Vi har også fået ødelagt flere af vores møbler i stuen pga. vandskade, da de fjernede det gamle tag og ikke havde lagt presenningen ordentligt omkring vores skorsten på huset.

Så lige nu er vi ved at lede efter endnu et sommerhus, som vi kan leje i en uge for vi kan ikke bo hér så længe, det står på, og vores to små hunde gøer konstant. De kan ikke lide larmen, og vi kan ikke engang lukke dem ud i haven, når de skal tisse.

Lige nu er vi SÅ kede af det og trætte, men vi må prøve at få det bedste ud af situationen, men det er ikke nemt at finde noget at bo i midt i højsæsonen. Det blev ikke lige den sommer, vi drømte om….

God dag,

Knus Sanne

15 kommentarer til “Jeg var grædefærdig, da vi kom hjem fra London..”

Sikke en tur og et syn I har været ude for.
Helt enig med i ikke kan bo i det rod.
En sommerhus by jeg kan anbefale er hornbæk, utrolig hyggelig by, med mange specielle butikker, netto og brugsen. En lækker strand og en super lækker havn.
Der er mini golf og masser af liv og restauranter.
Hilsen Rasmus.

Tak Rasmus, vi ser på det, det er ikke så nemt at finde noget her i højsæsonen. Men de har lovet os at rydde op i haven så i eftermiddag, når de stopper dagens arbejde, kan vi måske vove os ud i haven 🌸

Svar

Hej sanne.. Det da mega træls de ikke er blevet færdig det forstår jeg godt😪 det træls. Men håber i finder på noget og de snart blir færdig inden jers ferie slutter😄❤️

Håber i finder noget sanne ❤️ som i kan bo i men nu må de os tag og bli færidg så i kan flyt ind sanne😄 men ja vi krydser finger

Hej Sanne
I kan måske finde en campingplads hvor i kan leje en hytte.
Hilsen Louise
PS håber i finder et sted hvor i kan være❤️

Hej Sanne og Thomas og piger
Hold da op hvor jeg ondt af jer det er så syndt for jer det der er sket når man tænker på der er gået 3 uger håber i finder et sommerhus i kan være i til taget er repereet ❤️

Hej Sanne ved godt at du ikke ser den, men alligevel, syntes bare lige at du skulle vide det her. Kender det ALT for godt. 👎Vi er nemmelig igang med at byge 1.sal.de har nu været igang i cirka 3 måneder, og der er cirka et halvt år ENDU. Vi bliver dagligt vækket kl. 6- 6.30. MEGA MEGA NEDEREN. Håber det hjalp lidt at vide at der er andre der har det på sammen måde. ❤️Kram fra Aya

Hej Sanne ved godt at du ikke ser den, men alligevel, syntes bare lige at du skulle vide det her. Kender det ALT for godt. 👎Vi er nemmelig igang med at byge 1.sal.de har nu været igang i cirka 3 måneder, og der er cirka et halvt år ENDU. Vi bliver dagligt vækket kl. 6- 6.30. MEGA MEGA NEDEREN. Håber det hjalp lidt at vide at der er andre der har det på sammen måde. ❤️Kram fra Aya

det ligeså hårdt måske endnu hårdere når det drejer sig om 1.sal – pøj pøj til jer

Det er jeg fandme ked af.
Virkelig dårlig service.
I burde klage over det i London.
K.H Mia Sønderby

Hej Sanne
Har lige set jeres nye video, og hørte i ik kunne finde et sommerhus. Så vil lige høre jer hvor i godt kunne tænke jer at komme i sommerhus henne?

Mvh sofie

Jeg synes det kunne være hyggeligt hvis i tog i sommerhus måske i Haslev tæt på Nordskovskolen hedder den det er en lille hyggelig by og det vil helt sikkert være noget for Malle og Fia❤️

Jeg synes det kunne være hyggeligt hvis i tog i sommerhus måske i Haslev tæt på Nordskovskolen hedder den det er en lille hyggelig by og det vil helt sikkert være noget for Malle og Fia❤️

Jeg synes det kunne være hyggeligt hvis i tog i sommerhus måske i Haslev tæt på Nordskovskolen hedder den det er en lille hyggelig by og det vil helt sikkert være noget for Malle og Fia❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *