Kategorier
Familie Hverdag

Hverdagen er startet igen…

Kære søde læsere,

Jeg beklager, der er gået lang tid, siden jeg sidst har skrevet på min blog, men der har været rigtig mange ting at se til.

For det første har jeg brugt tid på at starte en ny YouTube Kanal op for voksne SanneVilleFamily Sanne’s hyggehjørne, hvor jeg viser interiør, tøj, og tager dybe emner op, og I får mere indblik i, hvem jeg er som person. (børn er også velkommen) men det er primært mig I ser på kanalen og ikke mine børn, der skal i over på vores familie kanal med snart 30.000 abonnementer. 🙂

Sommeren har også været hård med sygdom, jeg har haft astma anfald og en virus, som har varet tre uger. For ikke at tale om den senehinde betændelse jeg har i min skulder, der er så smertefuld, at jeg ikke sover om natten. Men det er der ved at komme styr på nu.

Men jeg vil ikke lægge skjul på, at vi synes det har været en hård sommer, samtidig fik vi lagt nyt tag på vores hus med håndværkere i fem uger. Så næste sommer kan kun blive bedre. 🙂

Hverdagen er startet igen her i vores hjem, og pigerne er startet skole, og det er gået så fint. Amalie er startet i 3.A og Sofia i 1.A, så det er store piger vi har. 🙂

Jeg nyder også rigtig meget de er startet skole igen, uden det skal lyde forkert. Jeg elsker ferie, men jeg elsker også hverdag med rutiner og få lidt ro herhjemme igen. Især da både min mand og jeg arbejder hjemmefra.

Vi har haft begge piger hjemme hele deres sommerferie dvs. 6 uger, og det har også været hyggeligt, men næste sommer kommer de i sfo en uge til to, 6 ugers sommerferie er lige lang tid nok med børn hjemme.

Det var lidt fra mig, håber også I er kommet godt ind i hverdagen igen.

God dag,

Knus Sanne

2 kommentarer til “Hverdagen er startet igen…”

Hej Sanne er stor fan af jer elsker Fia og Malles smil og dit grin Sanne og Tomas,s humer og din mærkelig på den gode måde din datter Nadia og de andre.
Kærlig Hilsen Jessica på 12 snart 13 år

Hej Sanne elsker din gamle blå grønne taske hvor har du købt den elsker dine videoer.
Kærlig Hilsen Jessica 12 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *