Kategorier
Uncategorized

Status på vores familie

Kære søde læsere,

Jeg har lige set, det er over et år siden, jeg sidst har skrevet på bloggen til jer. Men der har været så meget, men nu er jeg tilbage, og vil bestræbe mig på at skrive dagligt til jer.

I dag er det lørdag, jeg sidder her i soveværelset og ser ud af de store vinduer på vores græsplæne, hvor græsset er vokset al for højt. De sidste par uger har alle vores naboer haft gang i deres græsslåmaskine, det kan tydeligt høres for en, som er sensitiv med sin hørelse, som jeg er.

Jeg synes det er så smart med de næsten lydløse selvkørende græsslåmaskiner. Mine forældre har lige købt én, og jeg overvejer også selv at købe én, da vi ikke er have-mennesker overhovedet. Og så bliver man fri for larmen.

Nu kommer vores svigersøn om lidt og slår vores græsplæne… Mod betaling selvfølgelig 🙂 Det er dejligt, han gider, og samtidig tager han vores barnebarn Hollie med, som så kan lege med Sofia.

Malle har en veninde på besøg i dag, så det bliver godt for Sofia når Hollie kommer, så hun også har en at lege med.

Endelig er det, som om sommeren er på vej, efter et meget koldt forår. I næste uge er vi i juni måned, så det var også på tide 🙂

Vores spabad viser 31 grader, så jeg tror, vi skal i spa i eftermiddag og nyde det gode vejr.

Vores datter Nadia lider stadig af rygproblemer med mange smerter på trods af smertestillende medicin. Nadia er blevet skannet og venter på svar i næste uge fra Roskilde sygehus, om det er en diskopolaps, og om hun skal opereres. Det håber vi ikke, hun skal.

Thomas, som selv er læge, mener ikke, det er en diskopolaps. Han mener, det er et facetledssyndrom, og når man læser beskrivelsen, passer det meget godt på Nadias beskrivelse af smerter i lænden og om i maven. Men vi må se, hvad skanningen viser, men jeg håber Thomas har ret, for så skal Nadia ikke opereres.

Ellers har vi det alle godt, vi har været heldige at hverken os eller vores 6 døtre har været ramt af coronavirus eller andre alvorlige ting. Vi er heldigvis sunde og raske og trives alle godt, pånær Nadia som lige skal ovenpå. Det var lige en lille hurtig status på vores familie.

Tak fordi du ville læse med 🙂

God dag,

Knus Sanne

14 kommentarer til “Status på vores familie”

Hej Sannevillefamily
I er en super dejlig og kærlig familie 🥰 alle I jeres familie.
Dig og Thomas giver det bedste for malle og fia.

Ønsker Nadia god bedring og får I snart Stine hjem fra London.
Mason er mega mega nuttet og sej. Michelle er en god mor over for ham og Michelle er mega smuk og sød.

Med venlig hilsen
Rasmus

Kære Sannevillefamily jeg elsker jer jeg vil gerne se flere videoer. Jeg synes i er sjove og kærlige mennesker jeg elsker specielt når jeres piger græder.♥️♥️👍🏻😍🥰😘🥰😍😘🥰😍

Hej Sanne i er så søde og jeg ser jeres videoer hver dag og de er så gode og jeg håber at Nadia får det godt igen og Michelle er så sød også Mason

Hej
Min veninde havde en diskos omme i ryggen, de opererer ikke bare uden videre da det et meget grimt sted at få en diskos, havde en kollega som faktisk blev opereret i nakken hun var noget skeptisk fordi hun havde hørt skræk historier om hvor galt det kan gå, håber nadia kommer igennem de smerter hurtigt, jeg lider selv af osteoporose i svær grad omme i ryggen alle 4 lændehvirvler er smuldret væk de smerter jeg har haft er ubeskriveligt vil jeg ikke give til min værste fjende….så pøj pøj med nadia 💜💜 god sommer ….

3/7-21 lørdag
Hej
Sanne,Thomas,Sofia,Amille,fluffy,Karla,milla,nudi,Nadia,Brian,hollie,Mason,Michelle,Stine,Simone,Martin

Jeg hedder Natasha er 20 år gamle
Elsker at følge med på sannevillefamiley /Sanneshyggehjøne /gaming
Er kæmpe fan , har fulgt med siden FIA og Mille var små
Håber at jeg møder jer snart

i må gerne læse op på yt

Hej Sanne jeg har set størstedelen af dine videoer og følger med i dig og Thomas fia og malle liv og når nutti er med bliver jeg rigtig glad. Hvis du kune sige hej penny i en af dine videoer så ville jeg dø inde i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.