Kategorier
Familie

Sådan gik natten & forårs ønsker……

Kære søde læsere

Nu er kl. 3 om natten, Thomas sover tungt ved siden af mig, jeg ligger lige & lytter til hans tunge åndedrag som indimellem bliver overdøvet med lidt snorken.

Jeg nænner ikke at skubbe til ham, som jeg plejer når han snorker. Jeg er bare glad for han endelig kan få nattesøvn uden at blive vækket af mine spjæt i benene (Se tidligere blogindlæg).

Medicinen har hjulpet, der er ingen uro i benene, det er dejligt. Alligevel kan jeg ikke falde i søvn. Dvs. jeg var allerede træt kl. 22.30, og der lagde vi os til at sove, men jeg hvilede kun. Jeg røg aldrig ind i den dybe søvn uanset hvor meget jeg prøvede, og det er ca.  4 timer siden nu. Vildt frustrerende!

Jeg føler jo ikke man kan sige, at jeg har sovet, når jeg har ligget og tænkt på ALT det, som jeg skal udrette, når jeg vågner. Det er sket tit, at jeg har ligget og tænkt på alt det jeg skulle udrette, når det blev morgen igen, men så ikke orkede det alligevel pga. manglende nattesøvn.

Måske er det myldre tanker, jeg ved det ikke. Men det er ihvertfald belastende, man ikke bare kan sove, når man har brug for det.

Thomas’ snorken er nu overdøvet af det storm vejr, som er udenfor. Det lyder meget voldsomt! Jeg ligger og tænker på, at jeg er glad for, vores trampolin er spændt fast til det store piletræ i haven. 

Bare alle naboerne i baghaven også har tænkt på det, ikke der kommer en kæmpe trampolin flyvende igennem vores store glasrude i soveværelset. Husk! Gode tanker, minder jeg lige mig selv om.

Foråret er lige om hjørnet og nu, jeg har smidt 11 kg, er mit ønske at komme igang på løbebåndet & motionscyklen, som vi har stående i soveværelset. Det er længe siden, jeg har brugt tid på det. Og motion er så vigtigt for ens velbefindende. Og ikke mindst for også lige at få strammet lidt op de rigtige steder. Hvad er jeres forårsønsker? (Skriv gerne i kommentar her på Bloggen)

Lige om lidt er det vinterferie, jeg glæder mig så meget til at hygge med Thomas & vores døtre. Måske vi også kunne få tid & overskud til lidt romantik, hvor Thomas & jeg ser hinanden dybt i øjnene & skåler i et glas vin. Jeg har ikke drukket vin siden nytårsaften pga. sygdom. Når jeg ikke er ovenpå, har jeg bestemt ikke lyst til vin, men ellers synes jeg, at det er så hyggeligt med et glas rødvin en fredag aften. 

Hvad skal i lave i vinterferien?

Nu er jeg ved at være træt igen, prøver at sove videre, krydser fingre….

Tak fordi du læste med❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.