Kategorier
Familie

Vinterferien går til…

Kære søde læsere, 

Så blev det lørdag formiddag, og det betyder, at vi skal på ferie. Det bliver så dejligt og tiltrængt. 

Vi pakkede allerede kufferterne i går, og så røg de ud i bilen, så ikke de skulle stå og fylde i gangen, da vi også skal have besøg af vores rengøringsdame i dag. Jeg elsker, når vores hjem er helt rent, for her bliver hurtigt beskidt med tre hundebasser.

Vi nød virkelig meget, sidst vi var i sommerhus i Marielyst for ca. en måned siden, hvor vi hyggede med børnene og badede i den indendørs pool uanset vejret udenfor. 

Så vores ferie går til, som en del af jer allerede har gættet på, nemlig til Marielyst. 🙂

Vi har igen lejet et sommerhus med indendørs pool dernede.

Jeg tror efterhånden, vi har holdt ferie 20 gange i Marielyst. Vi elsker bare naturen og stranden dernede og lille hyggelige Marielyst by, hvor i højsæsonen alt har åbent med hyggelige caféer og isboder.

Imens har vi familie medlemmer, som bor i vores hus imens, som tager sig af mine Blomster og Malles fugle.

Tak fordi du læste med:-)

11 kommentarer til “Vinterferien går til…”

Hej Sanne, jeg er fan af jer og jeg håber det er okay jeg skriver. Til sommer hvis i ikke ved hvor i skal hen, kan jeg anbefale jer at tage til Jesperhus, da jeg tror jeres børn ville elske det og man kan lave mange sjove ting, så hvis det er kan du søge på Jesperhus feriepark på nettet. En andet sted jeg kan anbefale er en campingplads i Italien, som hedder Camping Union Lido, hvor der er alt muligt for børn og voksne i alle aldre og der er sjove og fede aktiviteter for børn og voksne, som der er et animationteam der står for. Det er en fem stjernet campingplads og hvis det er kan man også sagtens leje mobile Home hytter, hvis man ikke har campingvogn. Der er også en hunde afdeling så man kan have hund med. Jeg har selv været der og jeg elsker det sted og tror virkelig Amalie og Sofia vil elske det. Der er også butikker og supermarkeder og om aftenen er der minidisco for børn og der er en club for børn og der er to vandland og en strand og et torv hvor der er er musical på om aftenen nogle gange, så håber virkelig i har fået to gode ideer til hvad i kan lave i sommerferien og du kan søge på Union Lido.com hvis det er, så kan du læse meget mere. Hilsen Lykke

Hej Sanne, jeg er fan af jer og vil bare lige anbefale nogle fede ideer i kan tage hen i sommerferien. Jeg kan anbefale en fem stjernet campingplads i Italien, som hedde Union Lido, hvor der er masser af fedte aktiviteter for børn og voksne i alle aldre og om aftenen er der også minidisco for børn og der er også en club for børn og så er der to vand lande og en strand og hvis man ikke har campingvogn er der nogle rigtig gode mobilehome hytter man kan leje og der er også en hunde afdeling hvis man vil have hund med. Der er også to supermarkeder og så er der butikker og hvis man mangler noget er der en campingbutik, og så er der også et torv hvor der også nogle aftener er aktiviteter og musicals på. Hvis det er kan du søge på Union Lido.com og læse om det det, men jeg tror virkelig dine børn ville elske det, jeg har også selv været der. Et andet sted er Jesperhus Feriepark, som ligger på Mors som jeg også kan anbefale da der er en rigtig god campingplads og en blomsterpark hvor der er forlystelser man kan prøve og der er også en junglezoo, så håber virkelig du kan bruge de her ideer og tror virkelig også dine børn vil elske det. Hvis det er så søg på Jesperhus Feriepark.dk
Hilsen en fan

Hej Sanne
Egentlig er jeg slet ikke en i din målgruppe, men jeg har et arbejde hvor jeg passer en pige som døgnet rundt har en til en kontakt pga hendes diagnoser. Hun ser dine videoer daglige og gerne flere gange… Jeg har nu fået oplyst at du er i Marielyst, og jeg er selv ankommet i et sommerhus hernede i dag… Jeg ville gerne spørge dig til om der kunne være en mulighed for at mødes i 5 min, så jeg kunne få et en video på ca 1 minut hvor du laver en personlig hilsen til hende.
Dbh Kia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.