Kategorier
Familie

På vej til vores ferie sted :-)

Kære søde læsere,

Så er vi på vej mod Marielyst som ligger på Falster, det tager ca. 2 timer at køre derned. Det er meget rart at det ikke tager længere tid med to børn, to voksne, tre hunde & bagage i bilen.

Vi prøver en hurtigere rute via vores GPS, så det er jeg spændt på. Robbie williams synger i radioen mens vi kører og Thomas sidder & nynner lidt med, han elsker musik især højt musik. Det er altid mig som skruer ned eller slukker, da jeg stadig synes det er vigtigt at kunne høre hvis et rednings køretøj hurtigt skal forbi.

Trafikken går heldigvis flydende uden de store problemer, er lidt spændt på når vi når broen, hvordan det kommer til at gå, for via vores GPS er der en ulykke dernede nu.

Det er fint kørevejr, lidt overskyet med småregn, men i forhold til stormen NORA som var der i nat, er den heldigvis aftaget.Var lidt bekymret for om vi ville komme ned til en lukket bro, men heldigvis har de ikke lukket broen.

Vi har lejet et stort sommerhus på ca.130 kvm, mener der er 5 værelser, hems & indendørs pool. Så det bliver så fedt med en masse plads, hygge, badning & afslapning. Jeg er glad for at pigerne har valgt det skulle være med indendørs pool, for så hygger vi med at bade uanset vejret.

Nu er vi nået halvvejs, nyder at det går så hurtigt, det er altid spændende at se det lejede sommerhus, vi lejer næsten hver gang et nyt sommerhus, så er det spændende hvilken type hus vi kommer ned til & omgivelserne.

Tak for du læste med❤

2 kommentarer til “På vej til vores ferie sted :-)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.