Kategorier
Familie

Nadia forlod sommerhuset….

Billede fra Marielyst strand med vores datter & barnebarn

Kære søde læsere,

Så tog Nadia, Brian & Hollie afsted fra sommerhuset. Klokken er 22, det blev lidt sent, inden de kom ud af døren, for Hollie kunne ikke finde sin mobil. Jeg nåede at tage hele opvasken, fra de sagde, nu er det tid til at køre, og indtil de var klar til at sige farvel. Det er tit et cirkus at komme ud af døren med børn og hunde, det kender vi selv alt til. 🙂

Jeg synes, det har været så hyggeligt at have besøg, og pigerne leger så godt sammen. Selvom det indimellem er svært at lege 3 sammen, så er Malle og Fia blevet gode til at trække sig på skift, så de på skift leger med Hollie. Det er somom, de ved, at det lettere går galt, når de alle 3 leger sammen og derfor har fundet en god måde, uden for mange konflikter til deres forældres store beundring og fornøjelse. 🙂

Det er sjovt, for Nadia er helt klart mors pige, det er alle mine 6 døtre, som jeg elsker og forguder. Men Nadia kan ikke undvære sin mor ret længe af gangen, selvom hun snart fylder 30 år. Vi har et meget tæt bånd, og jeg elsker det.

Det er mærkeligt at have 4 voksne døtre alle snart omkring de 30 år. Det er så mærkeligt, for i min verden vil de altid være mine små piger ligesom vores 2 efternølere Amalie og Sofia.

Det mærkelige er også (når jeg ellers har det godt fysisk), så føler jeg selv, at jeg stadig er i starten af 30’erne, ligesom da jeg mødte Thomas for første gang. Og nu fylder jeg snart 50 år, og mine voksne børn er nu i den alder. Det er så mærkeligt det med tiden. Jo ældre jeg bliver, jo hurtigere går tiden, synes jeg.

Nu ligger jeg forspist i vores seng og tænker på, hvorfor jeg lige skulle spise kage efter aftensmaden, så dumt af mig. Især når jeg ved, jeg bliver dårlig og ikke rigtig kan tåle for meget usundt/sukker, for det er min krop slet ikke vant til længere.

Der er en grund til, jeg har smidt 11 kg. Men vi har ferie, og jeg vil ikke slå mig selv oveni hovedet, det var jo hyggeligt at spise kagen mens det stod på, så må vi tilbage til den gode sunde livsstil igen, når vi kommer hjem.:-)

Jeg tænker på, hvor langt Nadia, Brian og Hollie er nået nu. Klokken nærmer sig 23. Thomas mener de er nået halvvejs. Det er så sødt, jeg kan høre, Amalie ligger på sit værelse i sommerhuset og snakker i mobil med Hollie. De kan allerede ikke undvære hinanden. 🙂

Jeg tænker på, hvor sød Nadia er. Hun laver aftensmaden til os alle, og de havde nærmest en sæk med kage, slik og sodavand med, da de kom ned til os i sommerhuset, selvom de kun skulle overnatte her en nat.

Hold op jeg elsker vores familie<3

Tak fordi du læste med.

13 kommentarer til “Nadia forlod sommerhuset….”

Hej søde Sanne hvor bor i fordi at jeg vil gerne komme forbi med fan post og Jeg kan ikke skive ved Jes videre må ikke please Sanne hilsen fra Dina ♥️♥️♥️

Hej Sanne
Det er godt at du slapper lidt af, det har vi jo alle brug for. Jeres videoer er så sjove.
jeg er lige blevet 11 år, det gjorder jeg i går. Ville spørgere om du ville sige hej til Amalie og Sofia fra Emma.
jeg er stor fan
Hils din family 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *