Kategorier
Familie

På gensyn Marielyst & natteroderi…

Kære søde læsere,

Sikke en dum nat, vi sov først kl. 2 om natten, for Thomas og jeg lå tæt med hver sin høre dut & lyttede til bogen med Irina. Og så vågner jeg op her 3 timer senere, klokken er kun 5 om morgenen…..

Jeg er ikke nem at ligge ved siden af for tiden. Min søvnrytme er dum lige for tiden, er helt sikker på overgangsalderen spiller ind & selvfølgelig de gener fra skulderen.

Vi skal hjem i dag, sådan en uge i sommerhus går hurtigt, men det har været en dejlig uge. Vi nyder bare det at komme væk hjemmefra & se noget andet.

Vi har pakket stort set det hele, vi mangler bare lidt toilet grej & at tømme køleskabet så er vi klar til at lægge vejen mod jyllinge. Elsker jyllinge, men det gør mig trist at tænke på at Nadia, Brian & Hollie ikke bor der længere. Håber inderligt de finder en bolig & kommer tilbage.

Nu er Thomas vågnet, vi har det vist med at vække hinanden, det er nu heller ikke verdens største dobbeltseng. Jeg får nusset mine fødder mens Thomas griber ud efter sin mobil, ham vil sikkert tjekke dagens nyheder.

Jeg tror nu jeg vil prøve at sove lidt videre, det er lige tidligt nok at stå op. Vi har sat vækkeuret til kl. 9. For man skal være ude af sommerhuset inden kl. 10 om formiddagen, for rengøringen kommer efter der.

Når vi kommer hjem, er Sofia ikke hjemme i mange timer før hun skal til MGP fest med sin klasse. De skal spise pizza & se MGP, det glæder Sofia sig meget til. Malle er hjemme & skal se det med os.

Nu vil jeg prøve at sove videre, glæder mig nu også til at komme hjem i morgen, en uge for mig er fint i sommerhus, og så glæder jeg mig også til at komme hjem igen til de vante omgivelser & mit Riviera Maison interior.:-)

Men vi ses helt sikkert igen Marielyst & tak fordi du læste med <3

4 kommentarer til “På gensyn Marielyst & natteroderi…”

Hej Sanne
Det er godt at du slapper lidt af, det har vi jo alle brug for. Jeres videoer er så sjove.
jeg er lige blevet 11 år, det gjorder jeg i går. Ville spørgere om du ville sige hej til Amalie og Sofia fra Emma.
jeg er stor fan
Hils din family 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *